Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 992: Όσα θα δούμε την Δευτέρα

Ελίφ – Επεισόδιο 992: Όσα θα δούμε την Δευτέρα
Ελίφ – Επεισόδιο 992: Ο Εμιρχάν έχει γενέθλια και κάνει γιορτή. Αλλά είναι λυπημένος επειδή ο Σαφάκ δεν έρχεται. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως δεν θα έρθει και απογοητεύεται.

Ελίφ – Επεισόδιο 991

Η Ασλί έχει ρεπό και ο Κερέμ έχει μια δύσκολη μέρα στο γραφείο. Η Παρλά θέλει να τον βοηθήσει αλλά η δουλειά δεν είναι τόσο εύκολη όπως νόμιζε και τελικά δημιουργεί το απόλυτο χάος! Ο Κερέμ δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Εμιρχάν έχει γενέθλια και κάνει γιορτή. Αλλά είναι λυπημένος επειδή ο Σαφάκ δεν έρχεται. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως δεν θα έρθει και απογοητεύεται. Ο Εμιρχάν όμως δεν έχει χάσει την ελπίδα του και συνεχίζει να περιμένει τον Σαφάκ. Άραγε ο Σαφάκ θα κάνει το χατίρι του μικρού του μαθητή;

Ελίφ – Επεισόδιο 992

Η Μελέκ βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της Ράνα. Προσπαθεί να το σκάσει χωρίς επιτυχία αλλά κάποιος έρχεται για να τη σώσει. Η Ασλί και η Ελίφ αισθάνονται πολύ άσχημα γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τη Μελέκ. Η Ελίφ αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να ζητήσει βοήθεια για τη μητέρα της, χωρίς όμως να ενημερώσει την Ασλί. Δυστυχώς όμως, όταν η Ελίφ φτάνει στην έπαυλη η Ματσιντέ δεν μπορεί να θυμηθεί ποια είναι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments