Lifestyle

Τhe Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Αθηνάς που ξέφυγε από την παραγωγή

Τhe Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Αθηνάς που ξέφυγε από την παραγωγή
Τhe Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Αθηνάς που ξέφυγε από την παραγωγή

«Αυλαία» έριξε το βράδυ της Παρασκευής, το «The Bachelor», μετά από τρεις μήνες 3 μήνες προβολής με την Αθηνά New York και την Άννα να διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η τριάδα ταξίδεψε στην ονειρική Σαντορίνη, όπου ο Αλέξης Παπάς θα έκανε την τελική επιλογή της γυναίκας με την οποία θα ζήσει τον έρωτα έξω από το ριάλιτι;

Η μεγάλη στιγμή ήρθε και νικήτρια αναδείχθηκε η Αθηνά NY!

Αυτά για τον τελικό, γιατί σε επίπεδο τηλεθέασης η επιτυχία του ριάλιτι δεν ήταν και η αναμενόμενη. Πριν ολοκληρωθεί όμως, η σκηνοθεσία είχε εξασφαλίσει ένα πλάνο που ήταν προφανές ότι θα συζητηθεί.

Στην πρόσφατη δοκιμασία των διαγωνιζομένων, έπρεπε να φορέσουν νυφικό και να παλέψουν για την καρδιά του Παππά. Η δοκιμασία ήταν «Γαμήλιο Πορτρέτο». Η Αθηνά New York, όμως, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, επέλεξε να βάλει το νυφικό, ξέχασε όμως να βάλει …εσώρουχο.

Κάποια στιγμή, καθώς αποφάσισε να τρέξει, σήκωσε τη φούστα του νυφικού στα χέρια και σε μια δρασκελιά, φάνηκαν όλα. Και η κάμερα ήταν καρφωμένη πάνω της σε αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι ένα πλάνο που θα θέλει να θυμάται η Αθηνά, που επιβεβαίωσε τα spoilers, και είναι η τελική επιλογή του «The Bachelor» Αλέξη Παππά.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία: Φοράει ή όχι εσώρουχο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments