Lifestyle

«Οι Αναλώσιμοι»: Όταν ο Τζιτζικώστας συνάντησε τον Στέιθαμ

«Οι Αναλώσιμοι»: Όταν ο Τζιτζικώστας συνάντησε τον Στέιθαμ
«Οι Αναλώσιμοι»: Όταν ο Τζιτζικώστας συνάντησε τον Στέιθαμ

Η Θεσσαλονίκη προσελκύει το Hollywood και ήδη είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables»  με πρωταγωνιστές μεγάλους σταρ.

Με έναν από αυτούς συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον  Jason Statham  και την «ανέβασε» ..χωρίς να κρύβει τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την επιλογή της Θεσσαλονίκης ως την τοποθεσία των γυρισμάτων.

Η ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα

«Με τον Jason Statham στα γυρίσματα της ταινίας The Expendables στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που μια τόσο σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, επέλεξε την περιοχή μας για τα γυρίσματά της. Είναι πολύ σημαντικό για την Κεντρική Μακεδονία ότι πλέον προσελκύουμε ταινίες του Hollywood, με ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ στον κόσμο».

Τα γυρίσματα και το κόστος παραγωγής

Στην παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας «Αναλώσιμοι 4» συμμετέχουν 300 άτομα, με σκηνοθέτη τον Σκοτ Γουώ και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να διαρκέσουν έως τέλος του Νοεμβρίου. Ο προϋπολογισμός της ταινίας εκτιμάται στα 19 εκατομμύρια ευρώ, ενώ βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας, Σιλβέστερ Σταλόνε, δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα γυρίσματά του έχουν ολοκληρωθεί στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το 50% περίπου της συνολικής ταινίας γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τους: Τζέισον Στέιθαμ, ‘Αντι Γκαρσία,  Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments