Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι του και παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στo Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εμφανίστηκε πριν από λίγη ώρα ο τηλεπαρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος. Προηγήθηκε μήνυση πρώην ερωτικής του συντρόφου για βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο, όπως καταγγέλεται, είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής έφθασε κατά πληροφορίες συνοδεία δικηγόρου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη νέα αυτή καταγγελία.

Υπενθυμίζεται, ότι το αδίκημα της παραβίασης  προσωπικών δεδομένων είναι διαρκές και δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

«Συνολικά 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο»

Νωρίτερα, o κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε μετά την αποκάλυψη ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε ο κ. Λύτρας. Όπως τόνισε, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες»

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος. Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «•κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments