Διεθνή

Star Wars: Ρίχνει αυλαία με το Skywalker η Άνοδος”

Star Wars: Ρίχνει αυλαία με το Skywalker η Άνοδος”
Star Wars: Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν γυρνάει από τους νεκρούς και μαζί με τον Κάιλο Ρεν είναι έτοιμοι να κάνουν το το τεράστιο χτύπημα του Τελικού Τάγματος.

42 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της ταινίας, ο κύκλος του επικού “Star Wars” που μας συνόδευσε όλα αυτά τα χρόνια, ρίχνει αυλαία  με τον πιο εκθαμβωτικό επίλογο: “Star Wars: Skywalker η Άνοδος”. Star Wars

Το τεράστιο χτύπημα του Τελικού Τάγματος

Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν γυρνάει από τους νεκρούς και μαζί με τον Κάιλο Ρεν είναι έτοιμοι να κάνουν το το τεράστιο χτύπημα του Τελικού Τάγματος, ενώ η Ρέι εκπληρώνει την εκπαίδευσή της ως Τζεντάι, για να τους αντιμετωπίσει.

Η ταινία  κατέγραψε τεράστια εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 1.078.000 δολάρια και απέσπασε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ στις κατηγορίες «Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου», «Καλύτερου Μοντάζ Ήχου» και «Καλύτερων Οπτικών Εφέ», ενώ συνέχισε στα British Awards, στα Grammy Awards κ.α.

Τα ηνία της σκηνοθεσίας βρίσκονται πίσω στα χέρια του Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ο οποίος προσπαθεί να ευχαριστήσει στο μ,μέγιστο βαθμό  και τον τελευταίο από τους εκατομμύρια θαυμαστές της θρυλικής σειράς ταινιών.

Star Wars

Τελευταίο διαστημικό ταξίδι

Φωτόσπαθα, ιππότες Τζεντάι, ιπτάμενες μονομαχίες, χαριτωμένα ρομπότ με ανθρώπινα συναισθήματα, η τελική αναμέτρηση, πρωτοποριακά και άκρως εντυπωσιακά εφέ συνθέτουν το τελευταίο διαστημικό ταξίδι της θρυλικής σειράς ταινιών.

Η Κάρι Φίσερ που επρόκειτο να συμμετάσχει στο τελευταίο μέρος του σίκουελ, έφυγε από τη ζωή το 2016. Παρόλα αυτά, με πλάνα έτοιμου υλικού από τα γυρίσματα του 7ου Επεισοδίου «The Force Awakens» και μετά από ειδική επεξεργασία, η πριγκίπισσα Λέια κάνει την εμφάνισή της στο τελευταίο μέρος της τριλογίας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη της Φίσερ.

  • Ταυτότητα :Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2019
  • Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
  • Σενάριο: Κρις Τέριο, Ντέρεκ Κόνολι, Τζέι Τζέι Έιμπραμς
  • Ηθοποιοί: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άντονι Ντάνιελς, Λουπίτα Νιόγκο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments