Video

Μέγκι Ντρίο: «Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου και δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

Μέγκι Ντρίο: «Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου και δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»
Μέγκι Ντρίο: «Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως, Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια, ούτε η Εύη Ιωαννίδου που υποτίθεται ήμασταν φίλες».

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο, που πρόσφατα έχασε τη μητέρα της από κορωνοϊό, απάντησε για τη Ραμόνα Βλαντή κι έθιξε την ψεύτικη φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου. Μέγκι Ντρίο

«Δεν έχουν πει ούτε έναν καλό λόγο»

«Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος, κουράστηκα. Μια ζωή με κριτικάρουν. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν ένα καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε, όλα καλά.

Κανείς δεν ξέρει τι περνάω. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Με το να κάτσω σπίτι μου και να πέσω σε κατάθλιψη; Η Ραμόνα Βλαντή μού είπε συλλυπητήρια και αυτό το σέβομαι», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Μέγκι Ντρίο

«Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως»

«Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου που έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου δεν μου είπε καν συλλυπητήρια. Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως. Από τη στιγμή που η Ραμόνα πήρε το θάρρος και μου είπε συλλυπητήρια, το σέβομαι και της είπα ευχαριστώ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο.

Η μητέρα της πέθανε από κορωνοϊό στα 64 της χρόνια και λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία της δεν μπορούσε να εμβολιαστεί. «Είμαι σε σοκ. Η μητέρα μου έφυγε από κορωνοϊό. Δεν της επέτρεπε το φάρμακο που έπαιρνε να κάνει το εμβόλιο. Με βάση το πρωτόκολλο ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν οκτώ μέρες διασωληνωμένη, έδινε μια πολύ δυνατή μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή περιμέναμε να σωθεί. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου…», είχε πει το μοντέλο μετά τον χαμό της αγαπημένης μητέρας της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments