Τεχνολογία

Samsung Galaxy S22 Ultra: Έρχεται με δυνατότητα για macro φωτογραφίες

Samsung Galaxy S22 Ultra: Έρχεται με δυνατότητα για macro φωτογραφίες
Samsung Galaxy S22 Ultra: Από ότι φαίνεται το νέο μοντέλο της Samsung θα τραβά καλύτερες φωτογραφίες από το παλαιότερο.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra έρχεται με μία νέα λειτουργία κάμερας και θα μπορεί να τραβά macro φωτογραφίες. To setup της πίσω κάμερας του επερχόμενου μοντέλου αναμένεται να είναι τετραπλό, δίνοντας την ευκαιρία για καλύτερες φωτογραφίες.

To τετραπλό setup της πίσω κάμερας θα περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα στα 108 Megapixel, με αισθητήρα HM3, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη macro φωτογράφιση, μαζί με έναν αισθητήρα ultra wide στα 12 Megapixel, ενώ θα υπάρχουν και άλλες δύο κάμερες στα 10 Megapixel, με περισκοπικό φακό, ο ένας στα 10x και ο άλλος στα 3x. Μήνυμα SOS

Πως θα λειτουργεί

O αισθητήρας ISOCELL, με τον οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο το Samsung Galaxy S22 Ultra αναμένεται να είναι μία σαφώς βελτιωμένη έκδοση σε σχέση με τον ISOCELL HM1, με τις φωτογραφικές δυνατότητες να εκτιμάται πως θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα προωθήσει η Samsung για το νέο μοντέλο.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει μία διαμόρφωση λειτουργίας στην κάμερα την οποία θα ονομάζει Detail enhancer και θα επιτρέπει καλύτερη φωτογράφιση από κοντά, κάτι που θα γίνεται με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού, άρα δεν αποκλείεται αυτό το στοιχείο να περάσει σταδιακά και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

Η επέκταση της μνήμης RAM

Η Samsung έχει το RAM Plus το οποίο η εταιρεία ενεργοποιεί σε πλήθος smartphones. Tα smartphones που υποστηρίζονται επίσημα είναι τα εξής:

Galaxy A52 Galaxy A52s Galaxy A52 5G Galaxy Z Fold 3 Galaxy S21 Galaxy S21+ Galaxy S21 Ultra

Το σύστημα δίνει άλλα 2GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου στη RAM όταν χρειάζεται. Έτσι, ανάλογα με την έκδοση του smartphone μπορείς να έχεις ως και 8GB ή 10GB RAM.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments