Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι» αναφέρει ο τενίστας την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετέχει σε κανένα τουρνουά αυτή τη περίοδο, ωστόσο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media τις τελευταίες μέρες. Ο «tsitsifast» ενημερώνει τους followers για την καθημερινότητά του μετά το χειρουργείο στον αγκώνα. Που ψωνίζει άλλες φορές, τι τρώει, τι μουσική επιλέγει ή τι ταινίες παρακολουθεί. Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο νέο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει χαβιάρι με ψωμί.

«Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος» αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας. Ο Στέφανος έχει ρίζες από τη Ρωσία. Μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα. Παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Στέφανος Τσιτσιπάς

 Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο τενίστας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αγκώνα του 

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε  ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αγκώνα του και να επιστρέψει στα γήπεδα του τένις. Αν και από την ομάδα του υπήρχε σιγή για το αν θα υποβληθεί ή όχι στην επέμβαση, τελικά πήρε την απόφαση και την έκανε σε κλινική στην Ελβετία. Άκρως μυστικά από όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments