Αθλητισμός

Verstappen: Το ιδιαίτερο δώρο στο αφεντικό της Red Bull

Verstappen: Το ιδιαίτερο δώρο στο αφεντικό της Red Bull
Verstappen: Σε πελάγη επιτυχίας πλέει η Red Bull Racing μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο Max Verstappen στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Ολλανδός στέφθηκε νικητής του Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά από έναν δραματικό αγώνα, προσπερνώντας τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο.

Η Red Bull Racing πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 από τον M. Verstappen. Μάλιστα, ο νέος πρωταθλητής έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στο αφεντικό της αυστριακής ομάδας.

Το δώρο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull, Christian Horner. Ο Βρετανός επιφύλασσε μια αποθεωτική υποδοχή στον ήρωα της αυστριακής ομάδας Max Verstappen στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Red Bull Racing στο Milton Keynes, και ο Ολλανδός ωστόσο δεν άφησε τον Christian Horner παραπονεμένο, κρύβοντας στις αποσκευές του μια μεγάλη έκπληξη.

Ένα δώρο το οποίο θα αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην τροπαιοθήκη του επικεφαλής της Red Bull Racing, καθώς συνδέεται άμεσα με τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του M. Verstappen και με ένα πρωτάθλημα που οι άνθρωποι της αυστριακής ομάδας θα αργήσουν παρά πολύ να το ξεχάσουν.

Ο λόγος για το κράνος με το οποίο ο Ολλανδός συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και με το οποίο πανηγύρισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του. Το κράνος του M. Verstappen φέρει την υπογραφή του Ολλανδού και την εθιμοτυπική αφιέρωση στη ζελατίνα, καθιστώντας την αξία του ανεκτίμητη.

Λίγα λόγια για την καριέρα του μέχρι τώρα

Μετά το πρωτάθλημα στα Καρτ, η άνοδος του Μαξ προς τη F1 ήταν μετεωρική: κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσει από ένα πρωτάθλημα όχι υπερβολικά ισχυρών μονοθεσίων, όπως τη Formula Renault – όμως, όταν ο Γιος είδε την ταχύτητά του στις πρώτες δοκιμές στη F3, αποφάσισε να κάνει ο Μαξ δύο βήματα μαζί.

Ο Μαξ θα ξεκινούσε την καριέρα του με μονοθέσια κατ’ ευθείαν με την πανίσχυρη, ιδιότροπη στο στήσιμο F3, με την ομάδα Van Amersfoort Racing. Ο Μαξ κατάφερε να πετύχει μία νίκη στους συνολικά 12 αγώνες των τεσσάρων πρώτων συναντήσεων (καθεμία εκ των οποίων είχε τρεις αγώνες), αλλά αυτό που συνέβη αργότερα ήταν απερίγραπτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments