Lifestyle

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Στο παρελθόν χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τα ριάλιτι ενώ τώρα θα παραβρεθεί

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Στο παρελθόν χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τα ριάλιτι ενώ τώρα θα παραβρεθεί
Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Η ιδεολογία δε μού επιτρέπει συμμετοχή στο Survivor» δήλωνε ο ηθοποιός λίγους μήνες προτού αποφασίσει να συμμετέχει σε αυτό.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανακοινώθηκε επίσημα πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα φτιάξει βαλίτσες για τον  Άγιο Δομίνικο για την συμμετοχή του στο survivor. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποφάσισε να μην παραβρεθεί στη θεατρική παράσταση στην οποία έκανε πρόβες και συμμετείχε, αλλά να ταξιδέψει στις παραλίες της Καραϊβικής προκειμένου να μπει στο ριάλιτι προκαλώντας με αυτό τον τρόπο  την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα. Γιάννης Χατζηγεωργίου

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είχε ενημερώσει κανένα για το ταξίδι του»

«Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα, εμάς τους ηθοποιούς δε μας είχε ενημερώσει. Ο σκηνοθέτης λέει πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο-τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου, γιατί έτσι του είχαν πει. Άλλαξε όμως, και αυτό δεν σημαίνει ενημέρωση», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως κατά την γνώμη του η πράξη του επηρέασε όλο τον θίασο. «Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη. Δε θα ήθελα να κάνω πρόβες με κάποιον που θα φύγει, χάνω το χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω εδώ και δύο χρόνια, που είμαι προέδρος του ΣΕΗ. Βρήκαμε έναν καταπληκτικό ηθοποιό, τον Βασίλη Παπαστάθη. Είναι περίεργο το κλίμα πλέον, στο θέατρο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;».

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είμαι ενάντια στα ριάλιτι»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρήκε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος και χαρακτηριστικά ονόμαζε τα ριάλιτι «καραγκιοζιλίκια» ενώ υποστήριζε ότι όλα αυτά πάνε κόντρα στην ιδεολογία που έχει ο ίδιος. Μάλλον το χρηματικό ποσό ήταν πολύ δελεαστικό.

Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Από το Survivor με έχουν προσεγγίσει δυο φορές. Έχω γελάσει και τις δυο φορές. Δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ δε θα το κάνω» αυτά ήταν τα λόγια του  Γιάννη Χατζηγεωργίου στις 22 Οκτωβρίου του 2020.

Λίγους μήνες μετά, στις 12 Ιανουαρίου του 2021 είχε αναφέρει: «Μου έχουν ξανακάνει πρόταση και από το Nomads και από το Survivor και έχω πει κατηγορηματικά όχι. Μου έκαναν και για το φετινό. Είμαι άνθρωπος που η ιδεολογία μου δε μου το επιτρέπει να πάω σε ένα Survivor. Γενικά είμαι ενάντια στα ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν πως για ένα επώνυμο προϊόν τροφής θα πρέπει να νικήσω τον διπλανό μου, να τον ξεπεράσω και τελικά να πάρω το έπαθλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments