Lifestyle

Κυβέλη GNTM: Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι

Κυβέλη GNTM: Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι
Κυβέλη GNTM: Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον ημιτελικό του ριάλιτι μόδας, ενώ το μοντέλο "λύγισε" μπροστά στους κριτές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον ημιτελικό του ριάλιτι. Όταν τα 4 μοντέλα έφτασαν στο πλατό απέναντι από τους κριτές, ρωτήθηκαν για τις πιο δύσκολες στιγμές τους μέχρι τώρα στο GNTM, και εκεί η Κυβέλη “λύγισε”.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέλη απάντησε ότι αυτό που την ζόρισε πιο πολύ ήταν όταν έπαινε όλα τα disadvantage. Στη συνέχεια. Όμως το 19χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα λέγοντας πως έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της.

Η εξομολόγηση της Κυβέλης

«Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω. Δεν έμαθα εδώ μέσα να παλεύω. Αξίζω τη νίκη. Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι. Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, δεν έχω δεδομένη μία δουλειά.

Δεν έχω δεδομένο ένα πανεπιστήμιο, δεν έχω δεδομένο να έχω χρήματα κάθε μήνα, όσα μου χρειάζονται για να ζήσω. Έχω δεδομένο μόνο ό,τι καταφέρνω μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη που το καταφέρνω αυτό στα 19 μου», εξομολογήθηκε η Κυβέλη μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η δοκιμασία του Ημιτελικού

Η δοκιμασία του GNTM 4 έχει ως εξής: Φορώντας δημιουργίες Βρεττού Βρεττάκου, οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με 15 κομπάρσους. Τα σετ ήταν 2. Στο πρώτο, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι έγιναν οι “Kings and Queens of the Dancefloor“. Στο δεύτερο, έπρεπε να μεταμορφωθούν σε ψυχή του πάρτι στον καναπέ. Για το κάθε σετ, είχαν 2 λεπτά, ενώ θα εμφανίζονταν σε όλα τα σετ, ανεξάρτητα με το αν διαγωνίζονταν ή όχι.

Καθώς βρισκόμαστε στον ημιτελικό, δεν υπήρχε advantage και disadvantage, όμως η Κυβέλη, δεδομένου ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, επέλεξε τη σειρά με την οποία θα φωτογραφιζόταν. Εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί τελευταία για να παρακολουθήσει τα σχόλια των κριτών. Ο φωτογράφος της δοκιμασίας ήταν ο γνωστός κι αγαπημένος, Κοσμάς Κουμιανός.

Ο Κωνσταντίνος τα πήγε πολύ καλά, ενώ η Όλγα συνάντησε πολλές δυσκολίες, όπως και η Ειρήνη, η οποία είχε αυξημένη ταχύτητα. H Κυβέλη από ό,τι φάνηκε ήταν η καλύτερη στο πρώτο σετ. Μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι είναι συγκλονιστική. Πάντως ο “King of the Dancefloor” ήταν ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος μάγεψε για άλλη μία φορά με τις χορευτικές του ικανότητες.

Στο δεύτερο σετ, o Κωνσταντίνος συνέχισε να τα πηγαίνει καλά. Η Όλγα, φαίνεται να βελτιώθηκε σε σχέση με το πρώτο σετ. Στη φωτογράφιση της Ειρήνης, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα, προσπάθησαν να κλέψουν την παράσταση και σχεδόν φιλήθηκαν. Η Ειρήνη, δεν πήρε καλά το όλο σκηνικό και το εξέλαβε ως “τρικλοποδιά” για να μην τα πάει καλά στην φωτογράφιση. Φανερά τσαντισμένη δήλωσε ότι οι δύο τους λειτούργησαν στρατηγικά. Μάλιστα δήλωσε στην κάμερα ότι ήταν πολύ πονηρό εκ μέρους τους. Η Ζενεβιέβ δήλωσε ότι όλο το σετ ήταν άκομψο και άβολο. Η Όλγα μάλιστα δήλωσε στην κάμερα ότι όντως αυτό ήταν στρατηγικό και εύχεται να αποχωρήσει η Ειρήνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments