Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [24/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [24/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, η διαλλακτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα κάνει την εμφάνισή της, σήμερα θα έχετε την πρόθεση να κατανοήσετε το ερωτικό σας ταίρι, στις επαφές σας δε θα υπάρξουν εντάσεις, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Αν αναζητάτε καινούργια γνωριμία, τότε καλό θα είναι να μην κλειστείτε στο σπίτι σας, φανείτε δεχτικοί στις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, σε οικείο περιβάλλον θα ανοίξετε θερμή κουβέντα με γοητευτικό άτομο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στην ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Θα μπει σε τάξη και ασφάλεια η ερωτική σας ζωή αρκεί να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα αισθήματα του για εσάς.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, η σχέση σας από φιλική θα μετατραπεί σε ερωτική. Σήμερα θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε τελικά να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς αναστολές ή ανασφάλειες, να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, ήρεμη θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα στοχεύει στην επανασύνδεση και θα το εκδηλώσει ξεκάθαρα. Αν αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση τότε περάστε σε δεσμευτικές προτάσεις, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερές και μόνιμες εξελίξεις. Εσάς τους ελεύθερους και μόνους, θα σας πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως συμπαθητικό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ώριμη θα είναι και η σκέψη σας και η στάση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τη θερμή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, θα βρει τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τακτική, οργάνωση και στόχευση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας, έρχεται ερωτική επιτυχία και συναισθηματική ισορροπία. Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα, χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα γεγονότα θα απαιτούν αποφασιστικότητα, ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις. Προετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, με εξομολογήσεις και σοβαρές υποσχέσεις.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, θα επιλέξετε να κινηθείτε με ειλικρίνεια, ηρεμία, και συγκαταβατικότητα, θα είναι μια πολύ σωστή τακτική, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση τσακωμού, θα γλυτώσετε από τυχόν απρόοπτες αρνητικές ανατροπές. Προσωπικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, αν μιλήσετε ξεκάθαρα και φανερώσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

Σκορπιός 

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο δρόμος της αλλαγής και της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή. Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα βρείτε τη δύναμη να διώξετε από τη ζωή σας αρνητικά ερωτικά πρόσωπα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, αλλά ως τώρα δεν είχατε υποψιαστεί πως τρέφει για εσάς ερωτικό ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν ξαφνιάσματα, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα επιτυχημένης κατάληξης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει όψη η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα συμβεί η κατάλληλη γνωριμία που θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να φέρουν αναβολές ή καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έρχεται συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η ψυχική ηρεμία που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε αρνητικά θέματα, τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τυχόν διαφωνίες. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν κατάληξη ένωσης. Ειλικρινείς εξομολογήσεις θα γεφυρώσουν τις καρδιές σας, εστιάστε στην αξία των αισθημάτων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κουραστικές ή δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις, αρκεί να προσπαθήσετε να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε και αυτό που δε θέλετε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η πορεία και η κατάληξη των επαφών που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης, καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments