Αθλητισμός

Άμι Πίτερς: Σε τεχνητό κώμα η Ολλανδή πρωταθλήτρια

Άμι Πίτερς: Σε τεχνητό κώμα η Ολλανδή πρωταθλήτρια
Άμι Πίτερς: Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται η Ολλανδή η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια πίστας στο Μάντισον, Άμι Πίτερς.

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται η Ολλανδή η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια πίστας στο Μάντισον, Άμι Πίτερς.

Όλα συνέβησαν όταν μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ προπονούνταν στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Κάλπε, μια πόλη κοντά στο Αλικάντε.

Η Πίτερς προπονούνταν με τη συμπαίκτριά της Κίρστεν Βιλντ και μετά την πτώση -δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη οι συνθήκες- έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Αλικάντε, όπου χειρουργήθηκε για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τώρα βρίσκεται σε ιατρικό κώμα, όπως ανέφερε με ανακοίνωση η ομάδα της, SD Worx.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Η Άμι Πίτερς θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα για τις επόμενες ημέρες. Όταν οι γιατροί την ξυπνήσουν σε λίγες ημέρες, θα είναι δυνατό να εκτιμηθεί η πιθανή ζημιά. Η οικογένειά της είναι καθ΄ οδόν για το νοσοκομείο Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις για το περιστατικό και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή των εμπλεκομένων».

Λίγα λόγια για την Άμι Πίτερς

Η Πίτερς, έχει πάρει τρεις τίτλους σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας και ένα αργυρό (όλα στο αγώνισμα του Μάντισον από το 2018 ως και φέτος), αλλά και δύο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου το 2019 (ατομικό και ομαδικό). Εχει επίσης τρία χάλκινα μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας και αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες της ποδηλασίας παγκοσμίως τα τελευταία 4 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments