Διεθνή

Χριστούγεννα 2021: Ο Χριστουγεννιάτικος Λευκός Οίκος

Χριστούγεννα 2021: Ο Χριστουγεννιάτικος Λευκός Οίκος
Χριστούγεννα 2021: Η Τζιλ Μπάιντεν επιμελήθηκε το χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου με 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα και δεκάδες χιλιάδες στολίδια.

Η Τζιλ Μπάιντεν ανέλαβε το στολισμό για τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο. Το φετινό θέμα και η διακόσμηση να φέρουν τον τίτλο «δώρα από την καρδιά». Από ότι φαίνεται μάλιστα εμπνεύστηκε εν μέρει από τις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον στολισμό, χρειάστηκαν περισσότεροι από εκατό εθελοντές από την περιοχή χρειάστηκαν μια εβδομάδα για να διακοσμήσουν το εσωτερικό και το εξωτερικό του Λευκού Οίκου. Η διακόσμηση περιλαμβάνει 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα, τριακόσια κεριά, περισσότερα από δέκα χιλιάδες στολίδια και σχεδόν 79 χιλιάδες γιορτινά φώτα.

Οι αναρτήσεις της Τζιλ Μπάιντεν κατά τον στολισμό

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, μάλιστα, η Τζιλ Μπάιντεν είχε κάνει μια ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο είχε φτάσει στον Λευκό Οίκο με άμαξα. «Είναι εδώ!», είχε αναρτήσει στο προφίλ της.

Υπάρχουν 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Λευκό Οίκο, με αυτά στην τραπεζαρία να διαθέτουν φωτογραφίες παλαιότερων και σημερινών πρώτων οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια Τραμπ. Ο Λευκός Οίκος δεν θυμίζει σε τίποτα τη διακόσμηση της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Η φωτογραφία του ζεύγους Τραμπ στο δέντρο στον Λευκό Οίκο

Η ανταποκρίτρια του CNN στον Λευκό Οίκο, Κέιτ Μπένετ, εντόπισε τη φωτογραφία του πρώην πρώτου ζευγαριού από το 2018, γράφοντας στο Twitter: «Και ναι, κοίταξα. Κρυμμένη στην πίσω πλευρά ενός από τα δέντρα, υπάρχει μια φωτογραφία από τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ».

Σύμφωνα με τον Οδηγό Διακοπών του Λευκού Οίκου για το 2021, «κάθε οικογένεια που έκανε αυτό το σπίτι σπίτι μας υπενθυμίζει σε όλους μας τη διαρκή αγάπη και τους διαρκείς δεσμούς της οικογένειας».

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου είναι στο Μπλε Δωμάτιο!» έγραψε η Τζιλ Μπάιντεν, στην πρώτη της ανάρτηση.

«Με έμπνευση από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που μας ανέβασαν τη διάθεση φέτος, τα διακοσμημένα δωμάτια στον Λευκό Οίκο έχουν να κάνουν με τα Δώρα που μας ενώνουν όλους: Την πίστη, την οικογένεια, τη φιλία, τις τέχνες, τη μάθηση, τη φύση, την ευγνωμοσύνη, την κοινότητα, την ειρήνη και την ενότητα», ανέφερε στη δεύτερη δημοσίευσή της στο Twitter.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τον στολισμό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments