Αθλητισμός

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ισοπαλία με υπογραφή Ντε Χέα

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ισοπαλία με υπογραφή Ντε Χέα
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Οι κόκκινοι διάβολοι κατάφεραν παρά την κακή τους εμφάνιση, να πάρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Νιουκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσαν σκληρή μάχη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ένα αποτέλεσμα που κρατά τους «κόκκινους διαβόλους», εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, στην 7η θέση με 28 βαθμούς και τις «καρακάξες» στην προτελευταία θέση με 11 πόντους.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη την αναμέτρηση όμως δεν μπορούσε να βρει χώρους στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, καταφέρνοντας εν τέλει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Καβάνι να δηλώνει ξανά παρών.

Φάσεις και γκολ

Η Νιούκαστλ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, με τον Αλάν Σεν-Μαξιμέν να κάνει το 1-0 και να… κόβει τα πόδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα των αντιπάλων, μην έχοντας ιδέες στο επιθετικό μισό. Έτσι το 1-0 παρέμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ κατάφερε να τελικά να φτάσει στην ισοφάριση, με γκολ του Καβάνι στο 71′ αλλά η Νιούκαστλ είναι αυτή που είχε την μεγάλη (διπλή) ευκαιρία να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 88′ με τον Μέρφι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Χέα πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Αλμιρόν, γλυτώνοντας την ομάδα του από την ήττα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σαρ, Λασέλς, Μανκίγιο, Σέλβι, Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον, Φρέιζερ (75′ Αλμιρόν), Σεν-Μαξιμέν (83′ Γκέιλ), Γουίλσον (45+6′ Μέρφι).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ (78′ Μάτιτς), Φρεντ (46′ Σάντσο), Γκρίνγουντ (46′ Καβάνι), Φερνάντες, Ράσφορντ, Ρονάλντο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments