Πολιτική

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η απάντησή του στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η απάντησή του στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα
Η χιουμοριστική απάντησή του στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα και η «προσβολή» στους συμπαίκτες του στο Warzone

Με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος στις κατηγορίες ότι όντας θετικός στον κορωνοϊό, έσπασε την καραντίνα για να πάει διακοπές. Μέσω των social media, απάντησε πώς περνάει τον χρόνο του παίζοντας το videogame Warzone..

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα και η ΝΔ απάντησε στις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «άθλιο πόλεμο λάσπης κατά του πρωθυπουργού με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, και προσθέτει:

«Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην Αθήνα και ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments