Lifestyle

Λιάγκας- Σκορδά: Μεγάλη διένεξη στον αέρα της εκπομπής για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Λιάγκας- Σκορδά: Μεγάλη διένεξη στον αέρα της εκπομπής για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Λιάγκας- Σκορδά: Ένταση επικράτησε στο «Πρωινό», ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές και ο λόγος ήταν οι δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

«Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη», είπε αρχικά η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός. Λίαγκας- Σκορδά

«Το έκανε χειρότερο»

Μετά την προβολή των δηλώσεων της  Μάγκυ Χαραλαμπίδου ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά:«Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος, συγνώμη”. Το έκανε χειρότερο», με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει από την πλευρά της ότι «δεν το έκανε χειρότερο, όταν έχεις λίγο χρόνος και μιλάς μόνη σου φαντάζεσαι».

Ο παρουσιαστής για να είναι κύριος όπως αποκαλεί τον εαυτό του ζήτησε να παιχτούν οι αμοντάριστες δηλώσεις της, με τη Φαίη Σκορδά να εξοργίζεται και να είναι αρνητική σε αυτό. «Είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και τα αίματα «άναψαν».

Αφού τελικά προβλήθηκε και το αμοντάριστο, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Γιώργου και Φαίης:

Λιάγκας: Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο.

Σκορδά: Δεν πειράζει.

Λιάγκας: Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο. Εσύ που είσαι υπέρμαχος του metoo στην Ελλάδα βρε Φαίη μου, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου… Εσύ που ένα χρόνο εδώ δίνεις τη μάχη σου και έχεις σωστές θέσεις, όταν βγαίνει κάποιος και λέει “πώς είσαι έτσι;” γιατί πρέπει να σε εξιτάρει και το σώμα για να καταγράψεις, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει.

Δείτε όσα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments