Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [30/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [30/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη ίσως και κάπως εξτρεμιστική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να ζήσετε απελευθερωμένα, φεύγουν αναστολές και επιφυλάξεις. Βάζετε σε εφαρμογή σκέψεις που από καιρό διατηρείτε στο μυαλό σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες ερωτικές κατευθύνσεις, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε με ολοκαίνουργιο έρωτα. Εσείς που είστε σε αναμονή περιμένοντας κίνηση από πρώην ταίρι σας ετοιμαστείτε θα σημειωθεί ανατρεπτική πράξη. Για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση με προοπτική δέσμευσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα κινηθείτε αποφασισμένα να φτάσετε στον στόχος σας, θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να κάνετε πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία. Για εσάς που είστε ελεύθεροι χωρίς σχέση, απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες και εξελίξεις. Δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, καταφθάνουν απρόσμενες ερωτικές εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τη ζωή σας και τις επιθυμίες σας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, θα σας ωθήσει στο να δοκιμάσετε έναν πιο άμεσο τρόπο αντιμετώπισης των ερωτικών σας καταστάσεων. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη σας. Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Κλείνετε παλιά αρνητικά ερωτικά κεφάλαια, ίσως να δώσετε τέλος στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα ανανεώνεται η ψυχολογία σας, βάζετε νέους ερωτικούς στόχους, με τολμηρό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα ερωτικό πρόβλημα που αφορά χωρισμό ή συναισθηματικό πάγωμα, λαμβάνει τέλος, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα κλείσει με επανασύνδεση και ελπιδοφόρες υποσχέσεις. Προσωπικό ραντεβού θα έχει θετικό αποτέλεσμα μελλοντικής πορείας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, μια αναπάντεχη συνομιλία θα έχει ως κατάληξη να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και διάθεση για ανατρεπτικές ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έρωτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, από σήμερα αλλάζετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, αυτές τις μέρες κάτι ασυνήθιστο ή επαναστατικό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σας κατά συνέπεια και τις ερωτικές σας συνθήκες, έρχονται αλλαγές σε επαφές και σχέσεις. Σε προσωπική συνάντηση εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε ριζικές αποφάσεις, ίσως ένα παλιό ερωτικό κεφάλαιο να κλείσετε και ένα ολοκαίνουργιο να ξεκινήσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Με ιδιαιτέρως μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά και ερωτικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας μια ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κάνετε καινούργια ερωτικά σχέδια. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, αν δείξετε εμπιστοσύνη και κινηθείτε με αυθορμητισμό να ξέρετε πως η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους απ’ εσάς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, ανήσυχες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, εσείς οι ερωτικά μόνοι διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει το προσεχώς τριήμερο, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αφήνετε πλέον τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, στόχο θα βρουν οι ενέργειες σας. Καταφθάνει μια ιδιαιτέρως ευχάριστη και ανατρεπτική συνάντηση που θα τερματίσει τις τυχόν αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις. Έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, θα σας ενθουσιάσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ερωτευτείτε χωρίς ανασφάλειες ή αρνητικές εικασίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τόλμη και ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα σας δημιουργηθεί ανάγκη για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα, τώρα θα επικεντρωθείτε στο να δοθούν οι σωστές λύσεις και να τερματίσουν τυχόν ψυχοφθόρες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Για εσάς που επιθυμείτε δέσμευση, ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις και προτάσεις. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments