Διεθνή

H επική ερώτηση που δέχτηκε η Gillian Anderson για τον ρόλο της Θάτσερ

H επική ερώτηση που δέχτηκε η Gillian Anderson για τον ρόλο της Θάτσερ
Reuters: Μία από τις στιγμές που "θυμάται" το ειδησεογραφικό πρακτορείο είναι η ερώτηση που έκαναν στην Gillian Anderson αν είχε μιλήσει με την Θάτσερ.

Η Πρωτοχρονιά του 2022 πλησιάζει και το Reuters θυμήθηκε μία στιγμή που έχει μείνει χαραγμένη σε πολλούς fan της σειράς The Crown. Η Gillian Anderson είχε δώσει συνέντευξη μετά την απόκτηση ενός βραβείου Emmy σχετικά με τον ρόλο της στο The Crown.

H ηθοποιός που ενσάρκωσε την Μάργκαρετ Θάτσερ στην σειρά του Netflix “The Crown”, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που είχαν παραστεί στα βραβεία, αν είχε μιλήσει με την Σιδηρά Κυρία πριν παίξει στην δημοφιλή σειρά. Βέβαια η Μάρκαρετ Θάτσερ πέθανε το 2013.

Δείτε το βίντεο

H ερώτηση και η απάντηση για την Θάτσερ

Η Τζίλιαν Άντερσον μετά τη βράβευσή της με Emmy για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «The Crown» ως Μάργκαρετ Θάτσερ δέχτηκε μία αναπάντεχη ερώτηση. Η Τάνια Χαρτ από τον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό Q&A ρώτησε την ηθοποιό εάν μίλησε με την Μάργκαρετ Θάτσερ για τον ρόλο.

Η ηθοποιός χωρίς να προσβάλει τη δημοσιογράφο απάντησε αφοπλιστικά: «Λοιπόν, δεν έχω μιλήσει με την Μάργκαρετ». Η Θάτσερ πέθανε τον Απρίλιο του 2013 σε ηλικία 87 ετών μετά από εγκεφαλικό. Διετέλεσε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1979 έως το 1990, κάτι που όπως φάνηκε αγνοούσε η δημοσιογράφος και η ερώτησή της έγινε viral στο Twitter.

Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης την Άντερσον γιατί πιστεύει ότι «χρειάζεται τόσος χρόνος στην Αμερική για να αποκτήσει γυναίκα ηγέτη». «Ίσως η Κάμαλα Χάρις. Ίσως αυτό να είναι το επόμενο βήμα», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments