Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 27χρονος για το βιασμό 24χρονης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 27χρονος για το βιασμό 24χρονης
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου μετά από καταγγελία 24χρονης για βιασμό.

Συνελήφθη ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου μετά από καταγγελία 24χρονης για βιασμό.

Από την ΕΛ.ΑΣ. διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον δράστη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και πέντε πλημμελήματα για κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων ασκήθηκε στον Αιγύπτιο για την ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δομοκό

Τι είχε προηγηθεί

Το θρίλερ τελείωσε  με αίσιο τέλος για τη νεαρή Βουλγάρα που την κρατούσε όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο κέντρο της Αθήνας.

O Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, σε πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη.

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

H αδερφή της γυναίκας που κρατούσε όμηρο, με λίγα ελληνικά και αγγλικά και ένα τσιγάρο στο στόμα αποκαλύπτει στους δημοσιογράφους να καταλάβουν τι έχει συμβεί και βρισκόταν υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε η κοπέλα, μιλώντας στο protothema.gr, η αδελφή της είχε συνάψει σχέση με έναν αιγυπτιακής καταγωγής άντρα, το όνομα του οποίου είναι «Αχμέτ». Ωστόσο, πριν λίγες ώρες ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι ένας μεγάλος καυγάς.

Σύμφωνα με όσα χαρακτηριστικά αναφέρει η αδελφή της , ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι των δύο κοριτσιών στο Γαλάτσι, πήρε την άτυχη γυναίκα με την απειλή μαχαιριού και την έφερε στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ δήλωσε, επίσης, ότι την άρπαξε από τα μαλλιά και την απειλούσε με μαχαίρι.

Με τα σπαστά ελληνικά που μιλά, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments