Lifestyle

J2US: Η απίστευτη ανάρτηση του Βαρθακούρη κατά τη διάρκεια του τελικού

J2US: Η απίστευτη ανάρτηση του Βαρθακούρη κατά τη διάρκεια του τελικού
J2US: Μεγάλης διάρκειας ήταν ο τελικός του J2US όπου ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και αναδείχθηκαν νικήτριες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Μεγάλης διάρκειας ήταν ο τελικός του J2US όπου ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και αναδείχθηκαν νικήτριες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν φιναλίστ μαζί με τον Σταν, καθώς ο τραγουδιστής πήρε τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο τελευταίος παρακολούθησε τον τελικό του «J2US» από το σπίτι και σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο στα instastories την ομολογουμένως τεράστια διάρκειά του, η οποία ξεπέρασε τις έξι ώρες.

Δείτε τι έγραψε

Ποιοι κέρδισαν

Με ένα λαμπερό τελικό ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το J2US. Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό του μουσικού σόου του Alpha ήταν η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Stan, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρη Βαρθακούρη που απουσίαζε επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι μεγάλες νικήτριες του φετινoύ J2US αναδείχθηκαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments