Lifestyle

Κωνσταντίνα: «Ζαλίζει» το ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές

Κωνσταντίνα: «Ζαλίζει» το ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές
Κωνσταντίνα: Θυμάται ιστορίες από την καριέρα της, όπως αυτή που έβγαινε με άλογο στην πίστα και αναφέρεται σε παλιές της συνεργασίες.

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα και στον Κωνσταντίνο Αρκά για τα τα φωνητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τραγουδιστές. «Υπάρχουν φθορές, δεν είμαστε παιδάκια, έχουμε φάει τη ζωή μας μέσα στη νύχτα. Θυμάμαι να δουλεύω νύχτα – μέρα, να τρέχω σε βίντεο κλιπ, στο στούντιο για να γράφω τραγούδια» είπε χαρακτηριστικά. Κωνσταντίνα

Οι εμφανίσεις τις που έχουν αφήσει εποχή

Επίσης, αναφέρθηκε για τη νέα της συνεργασία με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στη «Μικρή Αθηναία», που γίνεται προσπάθεια αναβίωσης. «Ήταν το μέρος που έγινα πρώτο όνομα. Μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι αυτόνομη, να “πάω” το μαγαζί» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως συγκινείται αρκετά όταν θυμάται εκείνες τις εποχές.

«Όλοι θυμούνται το σόου με το άλογο στο “Διογένη”, αλλά δεν θυμούνται ότι τραγουδούσα πάνω στον πάγο, που ήταν πραγματικά extreme» επισήμανε.

Για τις άσχημες στιγμές στις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη κάναμε ντουέτα που τελικά κόπηκαν γιατί είχε ανασφάλεια ο Νότης».

Παράλληλα, δεν ξέχασε να μιλήσει και για ένα σχήμα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη με Μαρινέλλα, Μοσχολιού και Βίσση. «Είχαμε κάποιες ιστορίες στο σχήμα, αλλά δεν ήμουν η μόνη. Είχαν και οι υπόλοιπες κυρίες τις δικές τους ιστορίες» θυμήθηκε. Κωνσταντίνα

Τα αγαπημένα ντουέτα

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τα πολύ αγαπημένα ντουέτα που έχει κάνει, με τον Βασίλη Καρρά, τον Πλούταρχο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι τα μεροκάματα εκείνη την εποχή ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές και δουλεύαν έξι μέρες την εβδομάδα και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Linda Evans όταν συνεργάστηκε με τον Yanni.

Τέλος, μίλησε για το τραγούδι που η ίδια απέρριψε, ωστόσο αργότερα έγινε επιτυχία. «Ήταν το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου”, που δεν μπήκε στο δίσκο. Μετά όμως βγήκε με διαφορετική μουσική και τότε είχε τις προδιαγραφές για να γίνει επιτυχία» υπογράμμισε.

«Υπήρξα τυχερή και την προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή» κατέληξε η Κωνσταντίνα, κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να αγαπάμε τις επιλογές που έχουμε κάνει, γιατί έγιναν με το κριτήριο εκείνης της εποχής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments