Lifestyle

Μάιλι Σάιρους: Κόπηκε η τιράντα της και έμεινε τόπλες πάνω στη σκηνή

Μάιλι Σάιρους: Κόπηκε η τιράντα της και έμεινε τόπλες πάνω στη σκηνή
Μάιλι Σάιρους: Ενώ τραγουδούσε σε συναυλία στο Μαϊάμι για την έλευση του νέου έτους είχε ένα ατύχημα που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μια πρωτοχρονιάτικη έκπληξη για να μπει καλά το 2022 έκανε στους θαυμαστές της η Μάιλι Σάιρους.

Ενώ τραγουδούσε σε συναυλία στο Μαϊάμι για την έλευση του νέου έτους  είχε ένα ατύχημα που θα μείνει χαραγμένο τόσο στη μνήμη της ίδιας όσο και όσων παρακολούθησαν ζωντανά την συναυλία. Μάιλι Σάιρους

Ειδικότερα, ενώ η τραγουδίστρια χόρευε στη σκηνή, τραγουδώντας τις επιτυχίες της, η τιράντα του ασημένιου μικροσκοπικού τοπ που φορούσε ξαφνικά έσπασε και έδειξε το στήθος της.

Με μία γρήγορη κίνηση η νεαρή κατάφερε να καλύψει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της και γύρισε πλάτη προς το κοινό.

«Τώρα σίγουρα με κοιτάνε όλοι. Έχω την προσοχή σας», είπε με χιούμορ και έτρεξε στα παρασκήνια για να αλλάξει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η Μάιλι Σάιρους επέστρεψε στη σκηνή φορώντας ένα κόκκινο μπλέιζερ.

Πάντως, δεν κατάφερε να κρύψει τα σημεία που αποκαλύφθηκαν στο ατύχημα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα καταγράφηκαν:

Μάιλι Σάιρους: Λίγα λόγια

Η Μάιλι Σάιρους είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι κόρη του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους και της Αμερικανίδας ηθοποιού – παραγωγού Τις Σάιρους και είναι γνωστή στο κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Χάνα Μοντάνα του Disney Channel όπου υποδυόταν την Miley Stewart / Hannah Montana.

Η Μάιλι υπέγραψε συμβόλαιο με την Hollywood Records το 2007, για να γυρίσει την ταινία Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus, ταινία που είχε σκοπό την προώθηση των τραγουδιών της. Μάιλι Σάιρους

Πούλησε 3 εκ. αντίτυπα στις ΗΠΑ, και βραβεύτηκε στα Billboard Hot 100 ως μία από τις 10 καλύτερες τραγουδίστριες με το τραγούδι “See You Again”. Την ίδια χρονιά, η περιοδεία της με τίτλο Best of Both Worlds Tour εμφανίστηκε στην ταινία της με τίτλο Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert.

Το δεύτερο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2008, είχε τίτλο Breakout και έγινε πλατινένιο. Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε από την Recording Industry Association of America (RIAA) για τις συνολικές του πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 1 εκ. αντίτυπα. Πιο πετυχημένο τραγούδι χαρακτηρίστηκε το “7 Things”. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε η ταινία κινουμένων σχεδίων Bolt, όπου χρησιμοποιήθηκε η φωνή της στον ρόλο της Penny.

Έλαβε υποψηφιότητα για το Golden Globe Award for Best Original Song για την παρουσίαση της στο τραγούδι, “I Thought I Lost You”. Το 2009, η Μάιλι πρωταγωνίστησε στην ταινία Χάνα Μοντάνα: Η ταινία (Hannah Montana: The Movie). Τα τραγούδια που ακούστηκαν στην ταινία ήταν κυρίως από την σειρά Χάνα Μοντάνα, καθώς και από το single της “The Climb”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments