Αθλητισμός

ΠΑΟΚ νέα: Οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ

ΠΑΟΚ νέα: Οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ
ΠΑΟΚ νέα: Ο νέος αθλητικός διευθυντής του δικέφαλου του Βορρά τρέχει τις μεταγραφικές εξελίξεις προκειμένου να ενισχυθεί άμεσα το ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει τις μεταγραφές το επόμενο διάστημα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ. Στον δικέφαλο του Βορρά έχουν βάλει ως στόχο την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο έχει βγει στην αγορά προκειμένου να εντοπίσει άμεσα, τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να γεμίσουν τα κενά στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Ο Πορτογάλος ψάχνει ήδη στην αγορά για δεξιό μπακ, χαφ και έναν εξτρέμ, με τους Θεσσαλονικείς να πηγαίνουν για τριπλή ενίσχυση.

Οι εξελίξεις με τον Τσόλακ

Ωστόσο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο μέτωπο του Αντόνιο Τσόλακ. Ο δανεισμός του Κροάτη στη Μάλμε έληξε, τόσο ο παίκτης όσο και ο «δικέφαλος του βορρά» δεν φαίνεται να καίγονται να μείνει στην Ελλάδα.

Ωστόσο αν και οι Σουηδοί έκανα πρόταση 1,4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με τη διαφορά να είναι χαοτική.

Τα σενάρια για Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να συζητά με όποια ομάδα θέλει αφού το συμβόλαιο του λήγει μόλις σε έξι μήνες.

Η πρόταση που έχει γίνει προέρχεται από την Αλ Νασρ, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά ικανοποιητική οικονομικά, ωστόσο ο γκολκίπερ έχει τις επιφυλάξεις του. Από την άλλη, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δύσκολα μπορεί να προβάλλει απαιτήσεις, από την στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. svg%3E

Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο στον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του Δικεφάλου είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Πέρα όμως από το συμβόλαιο του Πασχαλάκη λήγει και εκείνο του  Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πραγματοποίησε μάλλον προβληματικές εμφανίσεις όσες φορές χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, με τελευταία αυτή στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στην Τούμπα.

Όπως και να έχει, για να προκύψουν οποιεσδήποτε εξελίξεις στην περίπτωση του Πασχαλάκη, θα πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και πλέον αυτός που θα μιλήσει με τον Έλληνα τερματοφύλακα θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοζέ Μπότο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments