Ελλάδα

Βασιλακόπουλος: Η διαφορά ανάμεσα σε rapid και self test

Βασιλακόπουλος: Η διαφορά ανάμεσα σε rapid και self test
Βασιλακόπουλος: Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας εξήγησε ότι η διαφορά μεταξύ self και rapid test είναι πόσο βαθιά βάζει κανείς τον στυλεό στην μύτη.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος εξήγησε τη διαφορά ανάμεσα στα rapid και τα self test, εξηγώντας πώς μπορεί να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους πολίτες από τις ατελείωτες ουρές για έλεγχο. «Η διαφορά του rapid test από το self test είναι πόσο βαθιά βάζουμε τον στυλεό στη μύτη μας» δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Αν δηλαδή αντί να το βάζουμε 1-1,5 εκατοστό, αντέξουμε λίγο την ενόχληση, ή τον ελαφρό πόνο και το φτέρνισμα και βάλουμε βαθιά το στυλεό στη μύτη μας και κάνουμε καλή δειγματοληψία, κατ’ ουσίαν το self test γίνεται rapid. Δεν υπάρχει κάποιος επιστημονικός λόγος να περιμένουμε 2-3 ώρες σε μία ουρά. Μπορούμε κάλλιστα να δούμε τι συμβαίνει με ένα self test αν το βάλουμε το στυλεό βαθιά στη μύτη μας και να προσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας αναλόγως».

Πάρτυ στο Twitter από την δήλωση Βασιλακόπουλου

Η δήλωση του καθηγητή έφερε πλήθος σχολίων στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο

Δίνουμε στους ανθρώπους το παράλογο δημοκρατικό δικαίωμα στο θάνατο

«Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στη Σύνοδο Κορυφής δεν άνοιξε το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους το κατά τη γνώμη μου παράλογο δημοκρατικό δικαίωμα στο θάνατο. Αυτό προσωπικά δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ρεβεγιόν με αναμνηστική δόση και τεστ

«Για τις γιορτές, αν έχουμε κάνει την αναμνηστική δόση, κάνουμε το self-test ή το rapid πριν πάμε στο ρεβεγιόν για να προστατεύσουμε και εμάς και τους φίλους μας. Όλα τα στελέχη μπορούμε να τα κολλήσουμε ακόμα και αν είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι, αλλά η πιθανότητα είναι ελάχιστη», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Βασιλακόπουλος σχετικά με το πώς θα κάνουμε φέτος ρεβεγιόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments