Lifestyle

Γιάννης Φλωρινιώτης: Από το κρεβάτι του πόνου δηλώνει καλύτερα στην υγεία του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Από το κρεβάτι του πόνου δηλώνει καλύτερα στην υγεία του
Γιάννης Φλωρινιώτης: «Όσο πάει γίνομαι καλύτερα», δηλώνει ο τραγουδιστής που μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του.

Ο δημοφιλής  τραγουδιστής και performer Γιάννης Φλωρινιώτης βρίσκεται στο νοσοκομείο τα τελευταία 24ωρα  και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο, διότι υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο γνώριμος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης, στην Κύπρο όπου εμφανιζόταν, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός αναπνευστικού προβλήματος, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και ακυρώθηκε η παράσταση. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τώρα νοσηλεύεται. Γιάννης Φλωρινιώτης

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τι είπε η κόρη του για την κατάσταση της υγείας του

«Όσο πάει γίνομαι καλύτερα», δηλώνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, που μιλά μέσα από το κρεβάτι του πόνου για την κατάσταση της υγείας του.Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, μιλώντας στον Αlpha, αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του πατέρας της και ανέφερε ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο.

«Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο. Δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό», είπε, μεταξύ άλλων, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Γιάννης Φλωρινιώτης

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Γιάννης Αποστολίδης (Φλώρινα, 15 Φεβρουαρίου 1947), γνωστός ως Γιάννης Φλωρινιώτης, είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments