Lifestyle

Λαζόπουλος: «Οδηγεί στην έξοδο το σύστημα τους Ράδιο Αρβύλα»

Λαζόπουλος: «Οδηγεί στην έξοδο το σύστημα τους Ράδιο Αρβύλα»
Λαζόπουλος: Αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και την κόντρα με την Μιμή Ντενίση.

Μαύρα σύννεφα βλέπει για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, την ίδια στιγμή που βγήκε το νέο τρέιλερ της εκπομπής. «Το σύστημα τους έχει οδηγήσει προς την έξοδο, το θέμα με τον Στάθη τους έχει κάνει κακό. Το θέμα με τους “Ράδιο Αρβύλα” είναι ψυχολογικό. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν. Έχει καλλιεργηθεί μια δυσπιστία εναντίον τους πλέον», ανέφερε αρχικά  στο Mega. Λαζόπουλος

Λαζόπουλος: Η κόντρα με τη Μιμή Ντενίση

Όσο για την μεγάλη κόντρα με τη Μιμή Ντενίση, είπε: «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;. Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την «Άννα Καρένινα».

«Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου «I am very Χολοσκασμένη». Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις. Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση».

Λαζόπουλος

Λαζόπουλος: Γιατί έχει δεχτεί απειλές

Τέλος κατέληξε και στις απειλές που έχει δεχθεί στα χρόνια της καριέρας του λέγοντας: «Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο. Και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβίσουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments