Lifestyle

Λάκης Λαζόπουλος: «Η λέξη ταπεινότητα στη Μιμή Ντενίση πού είναι;»

Λάκης Λαζόπουλος: «Η λέξη ταπεινότητα στη Μιμή Ντενίση πού είναι;»
Λάκης Λαζόπουλος: «Βρε μανία, Μιμή Ντενίση να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι, να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι»

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση, μετά την ειρήνη που είχαν συνάψει οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως μπαίνουν ξανά σε νέα πολεμική περίοδο. Μετά τις έντονες παρατηρήσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι δεν έχουν πάει να δουν την προβολή της παράστασή της, ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast του στο NEWS 24/7 παρότι νοσεί με κορωνοϊό, σχολίασε καυστικά: Λάκης Λαζόπουλος

«Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση»

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την «Άννα Καρένινα». «Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου «I am very Χολοσκασμένη». Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις».

«Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο έντονος διάλογος στο πλατό του Στούντιο 4 με τη Μιμή Ντενίση

Υπενθυμίζουμε ότι η Μιμή Ντενίση πήγε καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 για να μιλήσει για την πρεμιέρα της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη, την προσωπική και επαγγελματική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια. «Έγινα σταρ πριν καν καταλάβω τι είναι ηθοποιός. Δεν έχω πλέον τη φιλαρέσκεια και τον ναρκισσισμό που είχα μικρή», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της, σε μία προσωπική αποτίμηση της υποκριτικής της επιτυχίας.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει on air το παράπονό της στους δύο παρουσιαστές. Για το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάει να δουν την παράστασή της. «Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…», ανέφερα αρχικά η Μιμή Ντενίση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να σπεύδει να παραδεχτεί: «Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο».

«Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Ούτε ως παράπονο. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση, που δεν δέχτηκε τη συγγνώμη. «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή», κατέληξε  η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments