Lifestyle

Oppenheimer: Η all star νέα ταινία του Νόλαν

Oppenheimer: Η all star νέα ταινία του Νόλαν
Το καστ των A-listers περιλαμβάνει ήδη τους Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek και Cillian Murphy, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο ως J. Robert Oppenheimer

Ο γνωστός βρετανός σκηνοθέτης Christopher Nolan συνεχίζει να προσθέτει σταρς στο κάστινγκ της νέας ταινίας που ετοιμάζει με επίκεντρο τον Oppenheimer, καθώς πηγές λένε ότι ο Josh Hartnett έχει υπογράψει για να ενταχθεί στο δυναμικό της ταινίας.

Το καστ των A-listers περιλαμβάνει ήδη τους Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek και Cillian Murphy, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο ως J. Robert Oppenheimer, που ήταν ο επιστήμονας που ηγήθηκε του Manhattan Project, που οδήγησε στην εφεύρεση της ατομικής βόμβας.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023, μια ημερομηνία που συνήθως προορίζεται για τις ταινίες του Nolan. Είναι επίσης περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επέτειο της ρίψης της βόμβας στη Χιροσίμα. Λεπτομέρειες πίσω από το ποιον θα υποδυθεί ο Hartnett είναι άγνωστες προς το παρόν.

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Kai Bird και του αείμνηστου Martin J. Sherwin.

Η ένταξη του Josh Hartnett στο καστ αποτελεί εξέλιξη της γνωριμίας του με τον βρετανό σκηνοθέτη, όταν ο Νόλαν ενδιαφερόταν να του αναθέσει το ρόλο του Μπρους Γουέιν, πριν επιλέξει τελικά τον Κρίστιαν Μπέιλ για το Batman Begins. Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης εκτίμησε τη δουλειά του Harnett μετά από τις δυνατές εμηνείες του στις ταινίες Black Hawk Down και Pearl Harbor και σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν τελικά να συνεργάζονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments