Lifestyle

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Χαρίζουν σπίτι με θέα την Ακρόπολη

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Χαρίζουν σπίτι με θέα την Ακρόπολη
Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στα ελληνικά social media και συγκεκριμένα στο app του Instagram.

Στα ελληνικά social media είναι γνωστό πως αν κάποιος θέλει να αυξήσεις τους followers του πρέπει να κάνει διαγωνισμούς που χαρίσει διάφορα δώρα, αλλά κανένα δεν είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που προσφέρουν τα Αδέλφια Αντετοκούνμπο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, αφού χαρίζουν ένα σπίτι συγκεκριμένα μια γκαρσονιέρα αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη, το οποίο θα δοθεί σε έναν υπερτυχερό και θα το έχει για πάντα. Χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει κάτι ή να το κρατήσει μόνο δύο- τρία χρόνια. Αδέλφια Αντετοκούνμπο

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Το φιλανθρωπικό έργο

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης «Δώσε assist», που έθεσε σε εφαρμογή η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 66 πόντους σε δύο παιχνίδια (35 στο ένα και 31 στο άλλο) και να μαζεύει 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς «χτυπάει» ξανά.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στα ελληνικά social media και συγκεκριμένα στο app του Instagram, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα Αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Αλεξ, και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες influencer, να κάνουν τη διαφορά με το μεγάλο έργο τους. Για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζουν και δείχνουν την μεγαλοψυχία τους. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν πως αυτό το δώρο τους θύμισε εποχές ΠΑΣΟΚ.

Αδέλφια Αντετοκούνμπο

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Πόσο κοστίζει το σπίτι με θέα την Ακρόπολη 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, το δώρο για έναν υπερτυχερό είναι ένα σπίτι, ρετιρέ, επιπλωμένο, με θέα στην Ακρόπολη και με συνολική αξία που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home και για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτόν αρκεί να ακολουθήσει τους έξι λογαριασμούς τους στο Instagram και να κάνει ένα like. Τόσο απλά και εύκολα. Μακάρι να το κερδίσει κάποιος που θα έχει πραγματική ανάγκη από ένα σπίτι για να το «ντύσει» με πολύ αγάπη και στοργή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments