Ελλάδα

Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος – Αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε από λάθος το θείο του στο κυνήγι

Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος – Αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε από λάθος το θείο του στο κυνήγι
Κερδίζει τη μάχη ο 16χρονος στην Άρτα. Άθελά του, σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και αυτοπυροβολήθηκε

Αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί ο 16χρονος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας μετά τον βαρύ αυτοτραυματισμό του. Ο νεαρός είχε πάει για κυνήγι με οικεία του πρόσωπα, όταν κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε τον θείο του. Μόλις διαπίστωσε το τραγικό συμβάν αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η οξυγόνωση των πνευμόνων του είναι πολύ καλή από το πρωί σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων και εδώ και λίγες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος δείχνουν να βελτιώνεται η κατάστασή του. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για την πορεία της υγείας του. Τραγωδία στην Άρτα: Το πάθος για το κυνήγι και η μοιραία κατάληξη - Θρήνος για τον 33χρονο, αγωνία για τον 16χρονο - fonien.gr - Ενημέρωση - Επικοινωνία

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Η ώρα ήταν 17:30 το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022. Οκτώ άνδρες είχαν στήσει καρτέρι και με τα όπλα τους «γεμάτα» περίμεναν να χτυπήσουν το θήραμά τους.

Ο 33χρονος θείος του 16χρονου, Γ.Κ., κινήθηκε από τη θέση που ήταν κρυμμένος. Ο 16χρονος ανιψιός του, πίστεψε εκείνη τη στιγμή, πως από το σημείο περνούσε αγριογούρουνο. Σημάδεψε με το όπλο του και χτύπησε τον θείο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Μη μπορώντας να πιστέψει το νεαρό αγόρι τι είχε συμβεί φώναξε «τον σκότωσα» και, πριν προλάβει κανένας από την υπόλοιπη ομάδα να αντιδράσει, έστρεψε την καραμπίνα, προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments