Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εμείς θα τα αλλάξουμε, δεν μας αρέσει η τηλεόραση, θα κάνουμε άλλη τηλεόραση καλύτερη και ιδανική».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά, του Κωστή Μαραβέγια. Ο γνωστός παρουσιαστής,  θα παραχωρήσει συνέντευξη και θα μιλήσει για την καριέρα του στη τηλεόραση αλλά και τις λάθος επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του. Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μας αρέσει η τηλεόραση, θα κάνουμε άλλη τηλεόραση»

«Έχω περάσει από δύσκολα μονοπάτια. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διορθώνεσαι και να κοιτάς μπροστά, να τα κάνεις τα πράγματα καλύτερα». «Είμαστε εμείς που έχουμε τη ζωή, την τηλεόραση, τη δουλειά μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που φέρνουμε στον κόσμο στο στενό περιβάλλον μας, οπότε είναι η δική μας ευχέρεια να αλλάξουμε τα πράγματα, όχι να τα αφήσουμε να τα αλλάξουν άλλοι. Εμείς θα τα αλλάξουμε. Δεν μας αρέσει η τηλεόραση, θα κάνουμε άλλη τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1980. Κατάγεται από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο άλλα μεγάλωσε στο Νέο Φάληρο. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία στο LSE του Λονδίνου. Μετά το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μέλος του team επικοινωνίας του Σάκη Ρουβά κατά την περίοδο 2006-2007, ενώ σε αυτό το κομμάτι συνεργάστηκε και με άλλες εταιρίες.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το 2006 ξεκινά επίσης να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο MAD RADIO 106,2. Εκεί επιμελούταν και παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή The Mappes Show μαζί με τον καλό του φίλο Σταμάτη Μητούση. Αργότερα η εκπομπή πήρε μεταγραφή στον “Rythmos 949” .Το 2007 πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση παρουσιαστή στο MAD TV όπου παρουσίασε διάφορες εκπομπές ως και το 2011.

Το καλοκαίρι του 2009 μετά την απόφαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του MEGA “Όμορφος Κόσμος το πρωί” ο Ουγγαρέζος επιλέχτηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού για την παρουσίαση της εκπομπής. Τη σεζόν 2009-2010 ήταν ο παρουσιαστής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Αραμπατζή, όπου παρουσίασαν την 7η σεζόν του “Όμορφου Κόσμου το πρωί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments