«Όταν μπλέκονται τρίτοι και δεν έχεις ακούσει με τ’ αυτιά σου κάτι ή δεν το έχεις δει με τα μάτια σου, καλό είναι να μη βιάζεσαι να αντιδράσεις και να απαντήσεις»
Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γρηγόρης Αρναούτογλου και τον Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου. Η παρουσιάστρια σχολίασε το περιστατικό με ψυχραιμία, επισημαίνοντας πως πολλές φορές οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται όταν εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα και μεταφέρονται πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί.
Η ίδια ανέφερε πως όταν κάποιος δεν έχει ακούσει προσωπικά κάτι ή δεν το έχει δει με τα μάτια του, καλό είναι να μην αντιδρά βιαστικά. Όπως είπε, στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως υπήρξε μεταφορά λόγων μέσω τρίτων, γεγονός που οδήγησε σε παρερμηνείες και σε μια αντίδραση εν θερμώ. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι άνθρωπος που συνηθίζει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ένταση ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίου εκνευρισμού.
Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού στάθηκε στον ρόλο των «καλοθελητών», όπως χαρακτηριστικά είπε, δηλαδή ανθρώπων που συχνά μεταφέρουν λόγια με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ή συγκρούσεις. Υπογράμμισε πως τέτοιες συμπεριφορές είναι συχνές στον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιότητας, όπου οι πληροφορίες διακινούνται γρήγορα και όχι πάντα με ακρίβεια.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως και η ίδια έχει βρεθεί αρκετές φορές σε αντίστοιχη θέση, όταν δημοσιογράφοι της μεταφέρουν ότι κάποιος είπε κάτι για εκείνη. Όπως εξήγησε, δεν απαντά ποτέ άμεσα χωρίς πρώτα να δει ή να ακούσει η ίδια τι ακριβώς ειπώθηκε. Θεωρεί πως αυτή είναι η πιο σωστή στάση, καθώς αποφεύγονται παρεξηγήσεις και άσκοπες εντάσεις. Με τη τοποθέτησή της έστειλε μήνυμα ψυχραιμίας, αυτοσυγκράτησης και σωστής ενημέρωσης πριν από κάθε δημόσια αντίδραση.
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.
«Έριξε» το Instagram η Καινούργιου: «Η γυναίκα που κρατούσε κάποτε εμένα, κράτησε σήμερα τη δισέγγονή της»
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική οικογενειακή στιγμή στα social media. Η γιαγιά της κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την 4 μηνών κόρη της.
Κλέλια Ανδριολάτου: «Έβαλε φωτιά» σε πανηγύρι – Ο ξέφρενος χορός που έκανε ΟΛΟΥΣ να γυρίσουν να κοιτάξουν!
Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε στιγμές από βραδινή έξοδο σε τοπικό πανηγύρι και εντυπωσίασε με τον αυθορμητισμό της. Χόρεψε με κέφι στους ρυθμούς του «Το Μαργούδι κι ο Αλεξανδρής» και κέρδισε θετικά σχόλια για την απλή εμφάνισή της.
Δημήτρης Κόκοτας: Πώς γνώρισε τη σύζυγό του Κατερίνα – Η ιστορία αγάπης και οι συγκινητικές δηλώσεις της
Ο Δημήτρης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και την κόρη τους. Η γνωριμία του με την Κατερίνα Πετράκη, το πρώτο αυτόγραφο και ο κεραυνοβόλος έρωτας σημάδεψαν τη κοινή τους πορεία.
Αποστολία Ζώη: Η αλλαγή στα μαλλιά της που έκανε τη Ζανζιβάρη… ακόμα πιο εξωτική – Δείτε την!
Η Αποστολία Ζώη μοιράστηκε νέες εικόνες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη, αποπνέοντας τροπικό ύφος και ανεβασμένη διάθεση. Με ράστα μαλλιά, λουλούδια και μια καρύδα στα χέρια, περιέγραψε το σκηνικό σαν βασίλισσα της ζούγκλας.
Βανδή: «Λιώνει» για τον Μπισμπίκη–Η αφιέρωση με το «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» που προκάλεσε πανικό!
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έγιναν ξανά θέμα συζήτησης με μια αυθόρμητη στιγμή γεμάτη συναίσθημα. Το βίντεο με την ερμηνεία της τραγουδίστριας και τη δική του αντίδραση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.
Καινούργιου: Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με το μωρό της-Γιατί ζητησε τη βοήθεια των ακολούθων της
Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με το μωρό της και απευθύνεται στους ακολούθους της για πρακτικές συμβουλές. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το άγχος της προετοιμασίας και ζήτησε χρήσιμες προτάσεις για όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα.
"Άγγελε μου, θα σ' αγαπάμε πάντα": Συγκινεί η Βικτώρια Δέλλα ανήμερα των γενεθλίων της Γωγώς Μαστροκώστα
Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα τίμησε τη μνήμη της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ανήμερα της ημέρας που θα γιόρταζε τα 56α γενέθλιά της. Με παλιές κοινές φωτογραφίες και λόγια αγάπης, η Βικτώρια Δέλλα προκάλεσε έντονη συγκίνηση.