Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό show του πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό show του πρωθυπουργού
ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση της Κουμουνδούρου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνομιλώντας με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε πριν λίγο, τα νέα μέτρα ενίσχυσης των νοικοκυριών ως «ανακυκλούμενα μέτρα που έχουν ως μοναδικό στόχο τη προβολή της προσωπικής εικόνας ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση τα συγκεκριμένα μέτρα, όπως και όλα τα προηγούμενα αποτελούν μέρος μιας αποσπασματικής κυβερνητικής πολιτικής που κινείται χωρίς σχέδιο και με απόφαση για το σύνδρομο της αγέλης. Θεωρούν, μάλιστα, πως ο πρωθυπουργός αισθανόμενος τη λανθασμένη επιλογή του για το άνοιγμα των σχολείων επιδιώκει να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη κοινωνία κάνοντας οικονομικά δώρα. Επιδοτήσεις που, όπως λένε στη Κουμουνδούρου, έχουν προταθεί εδώ και πολύ καρό από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν τη πανδημία της Όμικρον.

Το ίδιο στέλεχος τόνιζε στο pagenews.gr πως οι σημερινές εξαγγελίες αποτελούν αποτέλεσμα του εγκλωβισμού του πρωθυπουργού σε μία αντικοινωνική κυβερνητική πολιτική.

«Έπρεπε να έρθουν οι φουσκωμένοι λογαριασμοί και η αντίδραση της κοινωνίας για να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τους πολίτες». «Και, όμως, οι υπουργοί του, επιμένουν στην ακρίβεια των tests και στο,κλείσιμο του ματιού στους επιχειρηματίες της υγείας και των ιδιωτικών εξεταστικών κέντρων», σημείωνε με δηκτικό τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments