Trash

Οι άγνωστες τραγωδίες του Survivor: Οι 3 παίκτες που έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο

Οι άγνωστες τραγωδίες του Survivor: Οι 3 παίκτες που έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο
Οι άγνωστες τραγωδίες του Survivor: Πέρα απο αγωνίσματα, δώρα, ίντριγκες, χρήματα, τσακωμούς, το ριάλιτι επιβίωσης κρύβει και θανάτους.

Ο πέμπτος κύκλος του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, έχει ξεκινήσει δυναμικά. Ήδη υπήρξαν τα πρώτα αγωνίσματα και τα ακόλουθα έπαθλα, ενώ δεν άργησε να αναπτυχθεί και το πρώτο ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη.

Βέβαια, το παιχνίδι αυτό έχει αποδειχτεί και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ενώ μερικοί παίκτες έχουν φτάσει να παραιτηθούν, καθώς δεν αντέχουν της συνθήκες. Αυτό που δεν είχε ακούσει κανείς είναι ότι 3 παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους είτε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης είτε στο νοσοκομείο. Γιάννης Χατζηγεωργίου

Οι τρεις θάνατοι

Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε – ενώ φώναζε – με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες.

Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Survivor: Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης που μεταδίδεται και στην Ελλάδα όπως και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου.

Το Survivor Ελλάδας είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλλει 6 κύκλους, ενώ ο 7ος είναι σε εξέλιξη.

Οι κύκλοι 1, 2, 3 & 4 προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε το ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον έκτο κύκλο το 2018 και τον έβδομο κύκλο το 2019.

Στην Κύπρο, το Survivor προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ στον 6ο και τον 7ο κύκλο δεύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιανός. Οι τρεις πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος και ο 7ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments