Trash

Survivor spoiler σήμερα 10/01: Ξέφυγε η κατάσταση με άγριο τσακωμό Μυριέλλας – Αθηνάς, τις χώρισε η παραγωγή

Survivor spoiler σήμερα 10/01: Ξέφυγε η κατάσταση με άγριο τσακωμό Μυριέλλας – Αθηνάς, τις χώρισε η παραγωγή
Survivor spoiler σήμερα 10/01: Φήμες θέλουν την Αθηνά να έκανε σφοδρή επίθεση στην Μυριέλλα και να την αποκαλεί με διάφορες χυδαίες εκφράσεις.

Ξέφυγε η κατάσταση για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή 9 Ιανουαρίου με την Μυριέλλα Κουρεντή να προκαλεί μαζικές αντιδράσεις έπειτα από τα καυτά φιλιά και τις αγκαλιές με τον Γιώργο Κατσαούνη τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.  Η ηθοποιός δέχτηκε άγρια επίθεση από τον Βαλάντη αλλά και την Αθηνά, με τις δύο κοπέλες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και πληροφορίες του Athensmagazine.gr να αναφέρουν πως υπήρξε και ξεμάλλιασμα πίσω από τις κάμερες. Survivor spoiler σήμερα 10/01

Survivor spoiler σήμερα 10/01: Το συμβούλιο που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής στην πραγματικότητα κράτησε πάνω από 4 ώρες

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβούλιο που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής στην  πραγματικότητα κράτησε πάνω από 4 ώρες και το “ψαλίδι” που έπεσε στις σκηνές ήταν μεγάλο. Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο επίκεντρο και αυτό ήταν κάτι φανερό ακόμα και  όταν έκλειναν οι κάμερες. Φήμες θέλουν την Αθηνά να έκανε σφοδρή επίθεση στην συμπαίκτριά της και να την αποκαλεί με διάφορες χυδαίες εκφράσεις που έχουν να κάνουν με την διάχυτη συμπεριφορά της στον Άγιο Δομίνικο και την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε νέα κόντρα ανάμεσα στα δύο κορίτσι και μάλιστα δεν θα περιοριστεί στα συμβούλια ή στην παραλία αλλά στον στίβο μάχης! Μετά από μία νίκη  της Αθηνάς οι συμπαίκτες της θα πέσουν από πάνω της για να πανηγυρίσουν και η Μυριέλλα θα θελήσει να της δώσει συγχαρητήρια για να δει  την… αντίδραση της συμπαίκτριάς της!

Survivor spoiler σήμερα 10/01

Survivor spoiler σήμερα 10/01: Η παραγωγή προσπάθησε να χωρίσει τις δύο κοπέλες

Συγκεκριμένα η Αθηνά θα τραβήξει το χέρι της Μυριέλλας από πάνω της και η ένταση ανάμεσα στις δύο κοπέλες θα είναι μεγάλη, κάτι το οποίο έχει κοπεί φυσικά στο μοντάζ. Πάντως όπως και να έχει οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο κοπέλες είναι τεταμένες, με την παραγωγή μάλιστα να έχει ήδη επέμβει ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει κάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments