Αθλητισμός

Γαλλία: «Είσαι νεκρός» – Ποιοι και γιατί απειλούν τον Κιλιάν Μπαπέ

Γαλλία: «Είσαι νεκρός» – Ποιοι και γιατί απειλούν τον Κιλιάν Μπαπέ
Για πολιτικούς λόγους άγνωστοι απειλούν τη ζωή του Γάλλου άσου

Απειλές θανάτου και υβριστικά συνθήματα για πολιτικούς λόγους εκτοξεύουν  άγνωστοι εναντίον του Κιλιάν Μπαπέ, στην πόλη όπου μεγάλωσε.

Στο Μποντί, στα περίχωρα του Παρισιού, όπου ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, σε ένα από τα μεγάλα γκράφιτι με τη μορφή του, κάποιοι έγραψαν: «Μπαπέ, είσαι νεκρός».

Πολιτικοί οι λόγοι των απειλών

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό, αλλά πρόκειται για αντίδραση, επειδή ο 23χρονος επιθετικός και η οικογένειά του υποστηρίζουν τη σοσιαλίστρια υποψήφια, Σιλβάν Τομασίν, στην προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές.

Τόσο ο πατέρας του, Βίλφριντ, όσο και η μητέρα του, Φάιζα, πρώην πρωταθλήτρια χάντμπολ, εμπλέκονται στη ζωή της κοινότητας, ενώ συχνά επιστρέφει και ο Κιλιάν Μπαπέ για να ενθαρρύνει ψυχαγωγικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες για νέους, μέσω του ιδρύματός του “Inspired by KM”, το οποίο επίσης χρηματοδοτεί την εκπαίδευση 98 αγοριών και κοριτσιών.

Η αντίδραση της υποψήφιας Δημάρχου

«Είναι αφόρητο» έγραψε η Τομασίν στο Facebook και συμπλήρωσε: «Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και μόνο επειδή είναι φίλος απειλείται με θάνατο». Η υποψήφια, η οποία υπέβαλε καταγγελία έχει επίσης δεχθεί απειλές για τη ζωή της, ενώ έχει επικριθεί έντονα για τις εμφανίσεις της με τον Κιλιάν Μπαπέ με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Πρόσφατα ο Γάλλος διεθνής, αντέδρασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter σε προσβολές προς ένα κορίτσι με σπάνια ασθένεια. Και τότε είχε δεχθεί απειλές θανάτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments