Lifestyle

Πάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα»

Πάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα»
Πάνος Καλίδης: «Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα, θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει, θέλω και εγώ».

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε για την συμμετοχή του στο Survivor, τους πρώην συμπαίκτες του, τον τραγουδιστή Βαλάντη, αλλά και τον ηθοποιό Αλέξη Παππά. Πάνος Καλίδης

Πάνος Καλίδης: «Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία»

«Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει. Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης  στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα. Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες. Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα».

Πάνος Καλίδης

«Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά»

«Ο έρωτας με τη Λεάννα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν με άφηνε θα πήγαινα στο All Star Survivor. Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ straight στη συμπεριφορά του. Έχω τσακωθεί για τη μαρκίζα. Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά. Συμβουλεύω τα παιδιά να μην κάνουν το ίδιο λάθος», κατέληξε ο τραγουδιστής   Πάνος Καλίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments