Ελλάδα

Βροχή μολότοφ στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής πήρε φωτιά [vid]

Βροχή μολότοφ στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής πήρε φωτιά [vid]
Σκηνικό μάχης στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με φλεγόμενο διαδηλωτή κοντά στην Καμάρα, όταν αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία για τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις του ΑΠΘ.

Πεδίο μάχης έγινε το Σάββατο η Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Καμάρας. Αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν, για τον τερματισμό των καταλήψεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, επιδόθηκαν σε ρίψεις  μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το thesstoday, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, διαδηλωτής γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο, κοντά στα σημεία, όπου είχαν πέσει οι αυτοσχέδιες βόμδες, με αποτέλεσμα  τα ρούχα του να πάρουν φωτιά.

Ο διαδηλωτής έτρεχε προς τα ΜΑΤ όταν γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Στη συνέχεια ο διαδηλωτής έτρεξε πίσω προς τους άλλους διαδηλωτές, που επιχείρησαν να σβήσουν γρήγορα τις φλόγες.

Δείτε το σχετικό Video:

Φωτιά σε διαμέρισμα από την βροχή μολότοφ – Προσαγωγές για τα άγρια επεισόδια στην Καμάρα

Πρέπει δε, να σημειωθεί ότι από τις μολότοφ που εκτοξεύτηκαν – όπως αναφέρει το GRTimes.gr – προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα (!) πρώτου ορόφου στην οδό Αρριανού, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί ενοίκων.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 20 προσαγωγές αντιεξουσιαστών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοντάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments