Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προσλήψεις: Ιατροί εργασίας στη Θεσσαλονίκη

ΑΣΕΠ προσλήψεις: Ιατροί εργασίας στη Θεσσαλονίκη
ΑΣΕΠ προσλήψεις: Στην πρόσληψη τριών υπαλλήλων θα προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Στην πρόσληψη τριών υπαλλήλων θα προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (3 θέσεις), στον κλάδο της ιατρικής. Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 26 του ίδιου μήνα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 1, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων – Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κας Βασιλικής Βλαχιώτη (τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες: 2313317139, 2313317128, 231331766, 2313317137). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments