Ελλάδα

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας
Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος της προανήγγειλε πως τις επόμενες μέρες θα έρθουν στο φως και άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Μια τεράστια εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι τη πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας από συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

H 24χρονη κοπέλα δεν ανήκει στο κύκλωμα

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι με αλκοόλ, χάπια και ναρκωτικά. Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό, ότι το θύμα βιασμού το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν συμμετοχή στο κύκλωμα.

Πριν λίγες ώρες σε τηλεοπτικό παράθυρο βγήκε, ο δικηγόρος της 24χρονης και αναφέρθηκε  για ένα «μεγάλο κύκλωμα» και ζήτησε την εξάρθρωσή του και όχι την συγκάλυψή του. Ο κ. Θανάσης Ζιώγας προανήγγειλε δε, πως το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο «φως» και άλλες καταγγελίες για τα ίδια άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της πελάτισσας του. «Έχω ακούσει, ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες, που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Ο ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος

Σε ό,τι αφορά μεμονωμένα  την συγκεκριμένη καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε πρόσωπο. Προς το παρόν αφορά μόνο έναν άνδρα που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments