Lifestyle

Survivor 2022: Αποχώρησαν 3 παίκτες  από τους «Μαχητές» – Ποιοι είναι

Survivor 2022: Αποχώρησαν 3 παίκτες  από τους «Μαχητές» – Ποιοι είναι
Ανατρεπτικό επεισόδιο με την ανακοίνωση της αποχώρησης τριών παικτών από την ομάδα των Μαχητών

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε του Μαχητές. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως τρεις παίκτες από τους μπλε αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε το spoiler για το επεισόδιο της Κυριακής μιλούσε για την είσοδο τριών παικτών.

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στην κλινική. Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Survivor για ιατρικούς λόγους.

Παράλληλα, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, καθώς δεν άντεξαν τις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε και ήθελε να αποδείξει ότι ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να αντεπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως ήδη στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται νέοι παίκτες οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στις δύο ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments