Trash

MasterChef 2022: Διαγωνιζόμενη έφτιαξε «αρχ… καπαμά»

MasterChef 2022: Διαγωνιζόμενη έφτιαξε «αρχ… καπαμά»
MasterChef 2022: Ο λόγος για την Λύκα, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο Masterchef και το έκανε με ένα πολύ πρωτότυπο πιάτο.

Με ένα πρωτότυπο υλικό έκανε την εμφάνισή της  μια διαγωνιζόμενη στο επεισόδιο της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κυρίως ξεκαρδιστικές. Ο λόγος για την Λύκα, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει μια ποδιά στο Masterchef 2022 και το έκανε με ένα πολύ σπάνιο και μη αναμενόμενο πιάτο.

Επέλεξε να μαγειρέψει για να εντυπωσιάσει τους κριτές «αμελέτητα» καπαμά, παρουσιάζοντας το πιάτο της σε συνοδεία με μια γνωστή αγοραία έκφραση που προκάλεσε γέλια αλλά και τα σχετικά πειράγματα από τον μετρ του είδους, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. MasterChef 2022

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο στη διάρκεια της προβολής της προσπάθειάς της, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη στιγμή που σηκώθηκε να δοκιμάσει το πιάτο ο Σωτήρης Κοντιζάς, πέταξε τη «θανατηφόρα» ατάκα. «Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…», είπε χαρακτηριστικά και προκάλεσε γέλιο δακρύων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πάντως, ενοχλήθηκε από τον τρόπο που επέλεξε να ονομάσει το πιάτο της η Λίκα και της εξήγησε πως το πιάτο θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και χωρίς την spicy ονομασία. Η διαγωνιζόμενη απέσπασε τρία «ναι» από τους κριτές, κι έτσι πήρε την ποδιά για να βρεθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Πάντως, τα λόγια του σεφ Κοντιζά δεν φαίνεται να την στεναχώρησαν ιδιαίτερα αφού αμέσως μετά σε επικοινωνία με δικό της πρόσωπο του φώναξε «με τα αρχ… μου την πήρα την ποδιά»!

Το tweet του ριάλιτι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments