Trash

Χριστίνα Παππά: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Χριστίνα Παππά: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία
Χριστίνα Παππά: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Η Χριστίνα Παππά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «αιώνιο» κορίτσι. Όσα χρόνια κι αν περάσουν εξακολουθεί να βγάζει μία παιδικότητα, αλλά αυτή περιορίζεται μόνο στο πρόσωπό της. Γιατί στα υπόλοιπα η Χριστίνα Παππά «κολάζει»….

Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί με χυμώδεις καμπύλες που θα το ζήλευαν πολλές, και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό στήθος, που βγάζει μάτια, όταν αποκαλύπτεται …είτε στην παραλία, είτε σε κάποια βραδινή έξοδο, όπου συμβαίνουν ατυχήματα για την ίδια, γιατί οι υπόλοιποι μετά βίας γλιτώνουν τα εγκεφαλικά από το υπερθέαμα…

Όπως για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία όπου το λευκό ρούχο το οποίο φέρεται να φορούσε, δεν απαιτούσε απαραίτητα τη χρήση εσωρούχου, κι έτσι το στήθος της ξεπρόβαλε μεγαλοπρεπώς …

Δείτε τη θρυλική φωτογραφία της

Θρυλική ωστόσο έχει μείνει και η φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy, την οποία, όμως όπως έχει πει, δεν θέλει καν να θυμάται.

«Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δε θέλω καν να τη θυμάμαι. Τότε υπήρχαν αυτά τα περιοδικά, συγκεκριμένα κανάλια και όχι τα social media και σε πληρώνανε. Επειδή ήμουν μανούλα και με πληρώνανε, έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα έξτρα και έκανα και αυτή τη φωτογράφιση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στα παιδικά χρόνια της αλλά και στο γεγονός ότι έγινε μητέρα σε πολύ μικρή ηλικία.

«Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.

«Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments