Ελλάδα

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας έπειτα από τις πολλές ταυτόχρονες φωτιές

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας έπειτα από τις πολλές ταυτόχρονες φωτιές

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ (ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)

Τη συγκάλεσε εκτάκτως ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε εκτάκτως ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας με τη συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛΑΣ, του ΓΕΕΘΑ, του Γενικού Διευθυντή Δασων Ευ. Γκουντουφα και της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛΑΣ, του ΓΕΕΘΑ, ο γενικός διευθυντής Δασών, Ευάγγελος Γκουντούφας και η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων που θα συνεχίσουν να πνέουν κατά τόπους και τις επόμενες ημέρες.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Β. Κικίλια, για τις σημαντικές ποινές που επισύρει πλέον ο εξ αμελείας εμπρησμός, με αφορμή τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Όπως τόνισε, ήδη έχουν γίνει 3 συλλήψεις, επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και σχηματίστηκαν δικογραφίες, ενώ ένας εξ αυτών θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments