Lifestyle

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Χθες έπρεπε να πάω στο τηλεπαιχνίδι του Κουρή, αλλά εγώ πήγα αλλού»

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Χθες έπρεπε να πάω στο τηλεπαιχνίδι του Κουρή, αλλά εγώ πήγα αλλού»
Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έπρεπε να πάμε στην εκπομπή του Νίκου Κουρή που κάνει το τηλεπαιχνίδι κι εγώ ήρθα εδώ, ενώ το στούντιο είναι στην Κατεχάκη».

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιανουαρίου, και στην προσπάθειά του να περιγράψει κάποια περίεργα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον διακατέχουν, εξομολογήθηκε στη Νάνου Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που του συνέβη μια μέρα νωρίτερα.

«Έπρεπε να πάμε στην εκπομπή του Νίκου Κουρή που κάνει το τηλεπαιχνίδι κι εγώ ήρθα εδώ, ενώ το στούντιο είναι στην Κατεχάκη. Και περίμεναν οι άνθρωποι. Κι εγώ έλεγα που είναι το τηλεπαιχνίδι», είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Γιώργος Ηλιόπουλος

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από πολύ δύσκολα πράγματα»

«Αυτό συμβαίνει μόνιμα στη ζωή μου. Μου μιλάς και άλλο καταλαβαίνω. Μου λες πράγματα σοβαρά κι εγώ γελάω, περνάμε υπέροχα. Μέσα μου μπορεί να γίνονται διάφορα, αλλά είμαι χαμογελαστός. Όσο πιο πολύ είμαι χαμογελαστός, τόσο πιο δύσκολα είμαι. Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από πολύ δύσκολα πράγματα»,  ανέφερε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός επίσης παραδέχτηκε πως είναι πολύ χαρούμενος που είναι μέρος του καστ των Άγριων Μελισσών ενώ δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν είχε κάνει επιχειρήσεις με ρουχισμό που όμως έπεσαν έξω.

«Δεν έχω διαψεύσει το γάμο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Εγώ ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένος. Κάπου διάβασα ότι παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα», κατέληξε  ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Γιώργος Ηλιόπουλος

Γιώργος Ηλιόπουλος:«Με την σύντροφό μου συνεργαζόμαστε και στο θέατρο»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί για την σύντροφό του λέγοντας:  «Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδια μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τ

η θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα. Είναι κάποιες αρετές που έχει που έχει ένας άνθρωπος που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί , είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments