Lifestyle

Σωτήρης Κοντιζάς: H καταγωγή, η σύζυγος και η ομοιότητα με τον αδελφό του

Σωτήρης Κοντιζάς: H καταγωγή, η σύζυγος και η ομοιότητα με τον αδελφό του
Σωτήρης Κοντιζάς: Η επιθυμία μας να μάθουμε όλο και περισσότερα πράγματα για τον γοητευτικό σεφ και κριτή του MasterChef 2022, δε σταματάει ποτέ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι γεννημένος στις 05 Μαρτίου του 1983. Είναι 38 ετών και είναι ψαράκι στο ζώδιο. Η σύζυγός του ονομάζεται Δέσποινα, είναι Ελληνοϊταλίδα και οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο, ενώ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά την Αριάννα – Τσιχίρο και τον Kenji, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του τρίτου μέλους της οικογένειας. Σωτήρης Κοντιζάς

Σωτήρης Κοντιζάς: Πόσα χρόνια έχει να ταξιδέψει στην Ιαπωνία

Εκτός από ελληνικά ο σεφ ξέρει να μιλάει αγγλικά αλλά και γιαπωνέζικα, τα οποία πρέπει να «φρεσκάρει» αφού δε διαβάζει αντίστοιχα sites και εφημερίδες από την χώρα του. Υπήρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Εύζωνας, με τους Γιαπωνέζους τουρίστες να εκπλήσσονται όταν τον βλέπουν να κοιτά ψηλά. Έχει να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και να δει τους συγγενείς της μητέρας του σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια. Σωτήρης Κοντιζάς

Σωτήρης Κοντιζάς: Πως τον φωνάζουν οι υπόλοιποι κριτές

Ο πατέρας του σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός αλλά δεν εξάσκησε τελικά το επάγγελμα. Για χρόνια ήταν εμπορικός διευθυντής σε μια ιαπωνική εταιρεία. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει δοκιμαστής φαγητού, αφού του άρεσε πολύ να τρώει και να δοκιμάζει νέες γεύσεις. Για αυτό κι ο πατέρας του τον έστρεψε… στο άθλημα του καράτε. Έχει έναν μικρότερο αδελφό τον Κοσμά, ο οποίος έχει ακολουθήσει τελείως διαφορετική πορεία επαγγελματικά από τον κριτή του ριάλιτι.. Η μόνη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αναφερθεί στον αδελφό του ήταν πριν από καιρό σε συνέντευξή του: «Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρόλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

MasterChef 6

Η πρώτη του δουλειά ήταν στο εστιατόριο του γνωστού σεφ Χριστόφορου Πέσκια, όπου είχε φάει πολύ… τηγάνι. Όταν οι άλλοι κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλουν να τον πειράξουν χαριτολογώντας τον φωνάζουν «Κινέζο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments