Lifestyle

Φαίδρα Δρούκα: «Σταμάτα λίγο πάω να κάνω τσίσα μου, μου είπε εν μέσω παράστασης μικρό κοριτσάκι»

Φαίδρα Δρούκα: «Σταμάτα λίγο πάω να κάνω τσίσα μου, μου είπε εν μέσω παράστασης μικρό κοριτσάκι»
Φαίδρα Δρούκα: «Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κακή της σχέση με τα social media καθώς και την πιο ξεκαρδιστική στιγμή που έχει ζήσει».

Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης στο Μικρό Άνεσις. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κακή της σχέση με τα social media καθώς και την πιο ξεκαρδιστική στιγμή που είχε ζήσει μέχρι σήμερα από θεατή. Φαίδρα Δρούκα

Φαίδρα Δρούκα: «Σταμάτα λίγο, πάω να κάνω τσίσα μου, πες το μετά»

Συγκεκριμένα, η Φαίδρα Δρούκα εξομολόγησε χαρακτηριστικά πως «ένα αστείο περιστατικό μου έχει συμβεί όταν έπαιζα παιδική παράσταση, τον «Μορμόλη» στην Κομοτηνή. Ήταν ένα σχολείο στο οποίο υπήρχε ένα κοριτσάκι. Καθόταν στην πρώτη σειρά και είπε πολύ αυθόρμητα και γλυκά, «σταμάτα λίγο, πάω να κάνω τσίσα μου, πες το μετά».

«Πολύ δύσκολα συνδυάζεται ο ρόλος της μητέρας με την καριέρα. Και πριν γίνω μαμά με ενδιέφερε η ζωή εκτός δουλειάς. Από το παιδί σου είναι συγκλονιστικό το τι μαθαίνεις», ανέφερε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

«Μου έχουν κάνει πρόταση για τραγουδιστικό reality, αλλά θα αγχωνόμουν πάρα πολύ», τόνισε και εξομολογήθηκε ότι «Δεν έχω βγάλει από τη δουλειά ούτε όσα θα ήθελα, ούτε όσα θα έπρεπε».

Φαίδρα Δρούκα

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν με ενδιαφέρει να διαφημίσω εκτός από τη δουλειά μου, αν έφαγα αστακομακαρονάδα»

«Η σχέση μου με τα social media είναι χάλια. Δεν με ενδιαφέρει να διαφημίσω εκτός από τη δουλειά μου, αν έφαγα αστακομακαρονάδα και που έκανα μπάνιο το καλοκαίρι. Μου φαίνεται πολύ άσχημο για την εποχή μας, κάποιος άνθρωπος τον οποίο μπορεί να τον ξέρουν άλλοι 100 να θέλει να προκαλεί» πρόσθεσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Η Φαίδρα Δρούκα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πώς την επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου. «Με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, χωρίς να αλλοιώνουν όμως», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, η ηθοποιός μίλησε  και στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας ότι «Το “Υπέροχό μου διαζύγιο” αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Είναι για εμένα καλλιτεχνικά ένας σταθμός. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments