Αθλητισμός

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 84-69: Λάθη και ήττα για τους ερυθρόλευκους

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 84-69: Λάθη και ήττα για τους ερυθρόλευκους
Για την 22η αγωνιστική της Euroleague

Με πολλά λάθη – συνολικά 15 – ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μακάμπι  με 84-69 κι έπεσε κι άλλο στην στην κατάταξη με το ρεκόρ του να διαμορφώνεται στο 12-8, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε “ανάσα” με την 8η νίκη της σε 19 αγώνες.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άσχημα το ματς, αφού με πέντε λάθη στο πρώτο 5λεπτο και αρκετές κακές επιλογές στην επίθεση, είχε μείνει στους 4 πόντους, με την Μακάμπι να παίρνει το προβάδισμα με 11-4. Δύο τρίποντα από Βεζένκοφ και ΜακΚίσκ μείωσαν τη διαφορά στο 19-16 κι έτσι οι Πειραιώτες έκλεισαν το δεκάλεπτο.

Στη δεύτερη περίοδο, οι Πειραιώτες βρήκαν λύση και από τον Γιώργο Πρίντεζη στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Ζίζιτς συνέχισε να πληγώνει την άμυνά του με 18 πόντους στο πρώτο μέρος. Η Μακάμπι πήγε έτσι μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 40-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος και πετυχαίνοντας μόλις δύο καλάθια στα πρώτα 4 λεπτά, βρέθηκε να χάνει με 55-45. Έχοντας και τον Φαλ εκτός με φάουλ, οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα και η διαφορά του σκορ ξέφυγε και σε διψήφιο αριθμό πόντων, πριν καταλήξει στο 66-56 στο 30′.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να είναι πια και ιδιαίτερα άστοχη στην επίθεση, την ώρα που οι Ισραηλινοί έβρισκαν λύσεις, Το τελευταίο τρίλεπτο απασχολούσε μόνο διαφορά των 17 πόντων με την οποία είχε επικρατήσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ η οποία σώθηκε χάρη στη χαλάρωση των γηπεδούχων και δύο έμμεσα τρίποντα του Ντόρσεϊ..

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 40-38, 66-56, 84-69

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments