Lifestyle

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση και πηγαίνουν στο Survivor»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση και πηγαίνουν στο Survivor»

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Γιάννης Ζουγανέλης: "Για κάποιο χρονικό διάστημα αλλάζει η πορεία ενός καλλιτέχνη μετά από το Survivor αποκτώντας δημοσιότητα αλλά μπορεί και να καταστραφεί"

Μια συνέντευξη ανοίγοντας την καρδιά του  παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής  καλλιτέχνης μίλησε για τα  ριάλιτι επιβίωσης και τους καλλιτέχνες που ταξιδεύουν για να πάρουν μέρος αλλά και την κοινωνικορατσιστική σάτιρα. Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Θανάσης Βισκαδουράκης που είναι τώρα στο Survivor είναι πρώτος μου ξάδελφος»

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση να πηγαίνουν στα ριάλιτι. Όμως εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Πρώτα απ’ όλα γιατί ντρέπομαι και δεν μπορώ αυτές τις ίντριγκες, την δημόσια συγκίνηση και τα κλάματα».

«Ο Θανάσης Βισκαδουράκης που είναι τώρα στο Survivor είναι πρώτος μου ξάδελφος. Ξέρω πολλούς που πήγαν γιατί έφτασαν σε όρια οικονομικά απόγνωσης. Υπήρξαν παίκτες οι οποίοι ήταν παντελώς απαξιωμένοι και ξαναμπήκαν σε μια διαδικασία καλλιτεχνική. Σε ένα βαθμό και για κάποιο χρονικό διάστημα, ναι, αλλάζει η πορεία ενός καλλιτέχνη μετά από το Survivor αποκτώντας δημοσιότητα αλλά μπορεί και να καταστραφεί. Συνάδελφος μου, ο οποίος είχε ένα κύρος ως ηθοποιός, επειδή ήταν εκεί, δεν έχει προτάσεις αυτή τη στιγμή στο θέατρο».

«Είμαι γόνος αναπήρων και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω ποτέ σάτιρα κοινωνικορατσιστική. Ούτε σε χοντρό, ούτε σε αδύνατο, ούτε σε γκέι, ούτε σε οτιφήποτε διαφορετικό. Γιατί τόσο υποτιμήσαμε την γυναίκα όλα αυτά τα χρόνια; Ποτέ δεν το έκανα! Γιατί πρώτα απ’ όλα είχα Θεό την μάνα μου»κατέληξε ο καλλιτέχνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Γιάννης Ζουγανέλης

Λίγα λόγια για εκείνον

Είναι μέλος της «Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων», της ΕΜΣΕ (Ένωσης Μουσικοσυνθετών και Στιχουργών Ελλάδας και του ΣΕΗ (Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών). Το 2002 απέσπασε το βραβείο D. SHARP για τις 500.000 πωλήσεις που ξεπέρασε το σύνολο των έργων του παγκοσμίως. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε εμφανιστεί στην έκτακτη εκπομπή της ΝΕΤ (μεταδόθηκε παράλληλα από την ΕΤ1, την ERT World και άλλα μέσα) στις 11 Ιουνίου του 2013 (για το κλείσιμο της ΕΡΤ), λίγο πριν κοπεί το σήμα (της ΕΡΤ) από το Κέντρο Εκπομπής του Υμηττού. Η φράση που έλεγε εκείνη την στιγμή δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί.

Τα τελευταία λόγια (πριν κοπεί το ψηφιακό σήμα και πέσει μαύρο στην ΕΡΤ):

Γιάννης Ζουγανέλης: «[…] Μου θύμισε, πραγματικά το λέω, μου θύμισε τις μέρες του Πολυτεχνείου.»

Αγλαΐα Κυρίτση (δημοσιογράφος): «Εποχές Πολυτεχνείου.»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ναι. Ε, έρχονται από παντού…»

Το 2014- 15 Δίδαξε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 2016 διορίστηκε τακτικός καθηγητής στην ακαδημία του Μονάχου. Έχει περιοδεύσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Πρωταγωνίστησε στο αρχαίο θέατρο της Επιδάυρου καθώς και σε άλλα αρχαία θέατρα της Ελλάδας με τους “Ιππείς” – “Βατράχους” – “Εκκλησάζουσες” του Αριστοφάνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments